De Kantonniers

Hendrik-Ido-Ambacht
Van € 715.000 tot € 865.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (5 beschikbaar)
 • Wonen 134 tot 165 m²
 • Aantal kamers 5 tot 6
 • Perceel 304 tot 537 m²

Project De Kantonniers

Ooit gedacht dat nieuwbouw zo sfeervol kon zijn? Ontdek het in De Kantonniers!

Het wordt een project met een exclusief tintje. Misschien wilt u al langer de stap maken naar een nieuwbouwwoning. Met een voorkeur voor een vrijstaande villa of levensloopbestendige (geschakelde) bungalow. Dit kan in De Kantonniers! Het project bestaat uit 6 levensloopbestendige bungalows en 2 vrijstaande villa's. De vrijstaande villa's zijn uitgevoerd met 3 woonlagen en hebben beiden een woonoppervlakte van circa 165m2. De vrijstaande en geschakelde bungalows in een tweelaagse levensloopbestendige variant met slaapkamer en badkamer op de begane grond hebben een woonoppervlakte van circa 145 m2. Woningen met veel ruimte, 2 privé parkeerplaatsen, achtertuinen aan het water, een onderscheidende architectuur met natuurlijke materialen en vooral een dorps gevoel.

Geen behoefte aan een levensloopbestendige indeling en liever meer tuin? Dan kan de woonoppervlakte van de begane grond kleiner worden.

ECHT MET DE ARCHITECT AAN TAFEL UW WONING OP MAAT MAKEN!

Met Wonen à la Carte als ontwikkelaar kunt u letterlijk met de architect aan tafel uw woonwensen bespreken! Meer of minder kamers. Wel of geen slaapkamer en badkamer op de begane grond. Een grotere woonkamer of juist een grotere keuken of badkamer. Wonen à la Carte heet niet voor niets zo!

DUURZAAM? REKEN MAAR! Met een dak vol zonnepanelen een lagere energierekening. Daarnaast wordt uw woning aangesloten op het warmtenet van HVC, gas komt er dus niet aan te pas.

De Kantonniers wordt gebouwd met een revolutionair bouwsysteem: Rockzero. Niet alleen sneller om te bouwen, maar ook comfortabeler om in te leven. Met prestaties op het gebied van energie, akoestiek en brandveiligheid die veel verder gaan dan de eisen in het Bouwbesluit.

INTIEM WOONERF

De Kantonniers krijgt een opzet die past bij het dorpsachtige karakter van De Volgerlanden. Geen ellenlange straten met dezelfde woningen, maar vrijstaande villa’s en (geschakelde) bungalows die speels in het landschap zijn neergezet. Soms naast elkaar, soms dwars tegenover elkaar, gelegen rond centrale woonerfjes.

Deze collectieve, sociale en duurzame woonerfjes zijn uniek binnen de wijk. Elke woning heeft straks zijn eigen privétuin met daarnaast het erf als extra leefgebied, erg functioneel en natuurlijk leuk voor de (klein)kinderen. De geïntegreerde veranda's en luifels vervagen grenzen tussen binnen en buiten waardoor meer leefruimte ontstaat maar toch een natuurlijke overgang van privacy gewaarborgd blijft.

En dat in een omgeving die alles al heeft. Het is ongetwijfeld het grootste voordeel van een wijk als De Volgerlanden. U woont in een wijk die al bestaat. Compleet met alle voorzieningen die het leven leuk en makkelijk maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met één van onze Woonconsulenten: 070 - 414 15 52. Bij Wonen à la Carte vinden we het plezierig om u persoonlijk te informeren over dit bijzondere project.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

 • Geschakelde Bungalow

  Geschakelde woning € 738.000 v.o.n.
  • wonen 145 m² wonen
  • aantal kamers 5 tot 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Geschakelde Bungalow (Bouwnr. 2) Onder optie 145 m² wonen 5 kamers € 738.000 v.o.n.
  Geschakelde Bungalow (Bouwnr. 3) Onder optie 145 m² wonen 6 kamers € 738.000 v.o.n.
 • Villa

  Vrijstaande woning Van € 840.000 tot € 865.000 v.o.n.
  • wonen 165 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Villa (Bouwnr. 5) 165 m² wonen 6 kamers € 840.000 v.o.n.
  Villa (Bouwnr. 4) Onder optie 165 m² wonen 6 kamers € 865.000 v.o.n.
 • Vrijstaande Bungalow

  Vrijstaande woning € 768.000 v.o.n.
  • wonen 145 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Vrijstaande Bungalow (Bouwnr. 1) 145 m² wonen 5 kamers € 768.000 v.o.n.
 • Semi-Bungalow

  Geschakelde woning € 715.000 v.o.n.
  • wonen 134 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Kantonniers

Van € 715.000 tot € 865.000 v.o.n.