Nieuwe Es, fase 2

Hengelo (OV) Verkoop gestart
Van € 255.000 tot € 384.011 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 52 (22 beschikbaar)
  • Wonen 116 tot 177 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 117 tot 330 m²

Project Nieuwe Es, fase 2

ENTHOUSIAST KUNNEN WE MELDEN DAT DE BOUW IN DECEMBER 2020 START!

Na de succesvolle verkoop van fase 1 is fase 2 in verkoop. Natuurlijk zijn de populaire types uit fase 1 terug, maar er zijn ook extra brede woningen (van maar liefst 6 meter) én twee-onder-een-kapwoningen. Zie jij jezelf hier wel wonen en wil je kans maken op een woning? Meer dan de helft van de woningen is onder optie en de eerste gesprekken vinden plaats. Op de interactieve kaart op de website zie je in één oogopslag welke woningen beschikbaar zijn.

In het project bevinden zich 52 koopwoningen gebouwd waarvan 16 twee-onder-één-kapwoningen en 36 rijwoningen. De woningen zijn verdeeld over 8 verschillende woningtypen. De woningen zijn volledig gasloos en voorbereid op de toekomst. Daarnaast worden alle woningen opgeleverd inclusief badkamer met sanitair, wand- en vloertegels. Liever zelf je badkamer regelen? Dat kan! Dan brengen wij de prijs voor de projectbadkamer in mindering op de prijs van je woning. Wij bieden je allerlei opties om je woning naar eigen smaak samen te stellen. Wil je een uitbouw? Een dakraam of het dakraam vergroten? Dubbele tuindeuren? Informeer bij onze verkopend makelaars naar deze optielijst.

Nieuwe Es heeft het allemaal op het gebied van natuur en recreatie, maar ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver weg te zijn. Wil je toch iets verder gaan? Het centrum van Hengelo is goed bereikbaar. Met de bus ben je er binnen 5 minuten, met de fiets 5 á 10 minuten. Je woont ook vlakbij de uitvalswegen A1 en A35. In Nieuwe Es kunnen kinderen lopend naar de basisschool De Wilbertschool. Verderop in de wijk Hengelose Es en Het Medaillon vind je verschillende basisscholen en scholen voor middelbaar onderwijs. Ben je sportief aangelegd? Dan kun je in Nieuwe Es je hart ophalen. In de directe omgeving vind je onder meer de voetbalvelden van Achilles 12, Tennisclub ’t Weusthag en het Twentebad. Nieuwsgierig? Bekijk alle impressies, specificaties, plattegronden en prijsranges op de projectsite nieuwe-es.nl.

Grootste pluspunt van Nieuwe Es is dat de wijk wordt gebouwd rond de uitlopers van het Weusthagpark. Het bestaande groen wordt versterkt door de aanleg van een mooi park in de Nieuwe Es. Het deel van dit park tussen de appartementencomplexen is nu al af en over niet al te lange tijd sluit ook de rest hierop aan. Nu al kunnen kinderen zich heerlijk uitleven op de nieuwe speelvoorzieningen in het park!
Alle 95 woningen uit fase 1 zijn inmiddels volledig verkocht of verhuurd en worden al grotendeels met veel plezier bewoond. Je toekomstige buren wonen dus al in Nieuwe Es. Zij genieten van alle voorzieningen in de buurt en het groen in de Nieuwe Es. Loop gerust eens door de wijk en maak alvast kennis met ze. Zij kunnen je zeker vertellen hoe prettig wonen het hier is.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2020

Woningtypen

Van de 52 huizen in dit project zijn er nog 22 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nieuw Wonen Twente

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel (+31) 85 273 23 77
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nieuwe Es, fase 2

Van € 255.000 tot € 384.011 v.o.n.