Hofje Wilgendaal

Herpen Bouw gestart
Van € 369.000 tot € 581.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (5 beschikbaar)
  • Wonen 111 tot 141 m²
  • Aantal kamers 3
  • Perceel 144 tot 330 m²

Project Hofje Wilgendaal

Over Hofje Wilgendaal
Samen wonen met oog voor elkaar, in een comfortabel nieuwbouwhuis, met de privacy van een eigen tuin, plus de gezelligheid van een gezamenlijke tuin met jeu de boules baan, vijver, speelplek voor de kleinkinderen én een gezamenlijke huiskamervoorziening met fitness. Dat kan in Hofje Wilgendaal, een bijzonder plan in het gezellige dorp Herpen, waarin 13 toekomstbestendige woningen worden gebouwd.

De woningen zijn onderverdeeld in vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Stuk voor stuk uitgerust met een compleet levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, waar wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen samenkomen.

Alle woningen worden voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk, en ze zijn ook nog eens op-en-top duurzaam en energiezuinig dankzij de warmtepomp, warmte terugwin installatie, vloerverwarming, pv-panelen en hoogwaardige isolatie. De woningen zijn geprijsd vanaf € 369.000,- v.o.n.

Aan de rand van het bosrijke Brabantse dorpje Herpen realiseren we 13 levensloopbestendige nieuwbouwwoningen rondom een hofje. Hier woont u apart en toch samen. Wij noemen het samen wonen met oog voor elkaar. De kern van Hofje Wilgendaal.

Hofje Wilgendaal telt 3 vrijstaande woningen, 3 vrijstaand geschakelde woningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 3 rijwoningen. De woningen omarmen de gezamenlijke tuin met de jeu de boules baan, de vijver, de speelplek voor de kleinkinderen en nog mooier: een gezamenlijke huiskamervoorziening, met fitness, en aan de gezamenlijke tuin een groot terras. De bewoners vormen straks samen de Vereniging van Eigenaren. Daarmee worden alle kopers tevens voor een evenredig deel eigenaar van de ontmoetingsruimte en huren zij tezamen de gemeenschappelijke tuin.

SAMEN WONEN MET OOG VOOR ELKAAR
Aan de rand van het bosrijke Brabantse dorpje Herpen realiseren we 13 levensloopbestendige nieuwbouwwoningen rondom een hofje. Hier woont u apart en toch samen. Wij noemen het samen wonen met oog voor elkaar. De kern van Hofje Wilgendaal.

GENIETEN VAN HET GOEDE LEVEN
's-Ochtends in uw eigen zonnige achtertuin samen koffie drinken, waarna jullie een uurtje gaan fitnessen in het groepsgebouw. 's-Middags heerlijk in de gezamenlijke tuin een rondje langs de vijver, de bloemenpracht en de zelf geteelde groente- en fruitsoorten.
En 's-avonds net voordat de zon ondergaat nog een fanatiek spelletje op de jeu de boules baan met de buren. Dat is wonen in Hofje Wilgendaal. Ultiem genieten van het goede leven.

WONEN OP EEN UNIEKE PLEK
Hofje Wilgendaal ligt aan de rand van het gezellige dorpje Herpen in Noord-Brabant. Hier geniet u ieder dag van de bosrijke omgeving en het natuurschoon in uw achtertuin. Urenlang wandelen door de bossen of natuurgebied Herperduin.-De Maashorst met haar prachtige rivierduinen, bos en vennen. Of gooi de hengel uit in Artjeswiel en kom tot rust aan de waterkant.
In Herpen vindt u alles dat u nodig heeft. Van de ambachtelijke warme bakker om de hoek tot een A-supermarkt op loopafstand. Bent u sportief aangelegd? Dan heeft u de keuze uit een rijk verenigingsleven. Herpen heeft een eigen voetbalclub, tennisclub, tafeltennisclub en een schietsportvereniging. Kortom: keuze genoeg. Wilt u een dag heerlijk shoppen, cultuur snuiven of met familie of vrienden borrelen in de stad? Oss en Nijmegen liggen beide op slechts een kwartiertje rijden.

EEN UITZONDERLIJK PROJECT
Aan de rand van het bosrijke Brabantse dorpje Herpen realiseren we 13 levensloopbestendige nieuwbouwwoningen rondom het hofje. Hier woont u apart en toch samen. Wij noemen het samenwonen met oog voor elkaar. De kern van Hofje Wilgendaal.
Hofje Wilgendaal telt 3 vrijstaande woningen, 3 vrijstaand geschakelde woningen, 4 twee-onder-een-kap woningen en 3 hoek- en tussenwoningen. De woningen omarmen de gezamenlijke tuin met de jeu de boules baan, de vijver, de speelplek voor de kleinkinderen en nog mooier: een gezamenlijke huiskamervoorziening, met fitness, en aan de gezamenlijke tuin en een groot terras. Een uitzonderlijk project, een unieke plek, een buitengewone kans.
U vormt als bewoners samen de Vereniging van Eigenaren. Daarmee wordt u tevens een evenredig deel eigenaar/erfpachter van het gemeenschappelijk gebouw en het openbare terrein.

OUDERWETS THUISKOMEN
De woningen in Hofje Wilgendaal hebben een typisch dorps karakter. Ook al verschillen ze qua grootte en detaillering, u kunt zien dat ze een eenheid vormen door de kenmerkende jaren '30-stijl. Zo hebben alle woningen een dak met overstek, omkaderde kozijnen en verfijnde details in het metselwerk.
Welke woning u ook kiest, u geniet van een open keuken en ruime woonkamer met zicht op de binnentuin. Uw woning is levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer en suite op de begane grond. De bovenverdieping kunt u geheel naar eigen wens inrichten. Hier is ruimte voor drie vertrekken. Een logeerkamer, een extra badkamer, hobbykamer, schilderatelier, muziekstudio of een thuiskantoor. Aan u de keuze!
Elke woning heeft twee parkeerplekken op eigen erf, behalve bouwnummer 3. Voor deze woning hebben we parkeerplekken in de openbare ruimte gecreëerd. Alle vrijstaande (geschakelde) woningen hebben aangrenzend aan de woning een berging. De overige woningen hebben een buitenberging in de tuin.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop oktober 2022
Start bouw oktober 2023

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing