Herwijnen - Het Vaandel van Herwijnen

Herwijnen Bouw gestart
Van € 250.000 tot € 689.954 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (5 beschikbaar)
  • Wonen 82 tot 167 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 110 tot 590 m²
Blikvanger Bouw is in oktober gestart! De oplevering ligt in het vooruitzicht.

Project Herwijnen - Het Vaandel van Herwijnen

Goed nieuws: ruim 70% verkocht, nog enkele woningen beschikbaar. De bouw is in oktober 2023 gestart! De oplevering wordt verwacht in de zomer van 2024.

Het Vaandel van Herwijnen
Een thuis voor iedereen

Aan de rand van het groene dorp Herwijnen realiseren we 26 duurzame woningen. Het Vaandel van Herwijnen bestaat uit 6 rijwoningen, 4 hoekwoningen, 4 patiowoningen, 10 twee-onder-één-kappers en 2 vrijstaande woningen. Stuk voor stuk ieder met hun eigen karakter, afmetingen en details, maar overduidelijk familie van elkaar. Diversiteit als meest krachtige verbinding.

Datzelfde geldt voor haar toekomstige bewoners. Het Vaandel van Herwijnen biedt met haar brede aanbod aan woningtypen een thuis aan zowel jong als oud, starters als senioren, gezinnen als empty-nesters. Dit is een thuis voor iedereen met een groen hart.

De woningen in het plan Het Vaandel van Herwijnen zijn zogenoemde Nul-Op-de-Meter (NOM) woningen. Een NOM woning houdt in dat je gemiddeld over een jaar (sommige jaren zijn zonniger en/of kouder dan andere jaren) op de jaarafrekening per saldo geen elektra verbruik hebt.

Grote steden binnen handbereik.
Werkt u in de grote stad of komt u daar graag? Ook dan is Herwijnen een prima uitvalsbasis, want u zit binnen afzienbare tijd op de Rijksweg A15, A2 en A27. In de file staan? Niet nodig, want het openbaar vervoernetwerk is prima geregeld!

Interesse
Heeft u interesse in één van de woningen en wilt u op de hoogte gehouden worden van het project. Schrijf u dan in op de project website.

Foto's

Omgeving

Het Vaandel van Herwijnen ligt aan de oostelijke rand van het levendige dorp Herwijnen. De overige woningen in uitbreidingswijk Herwijnen-Oost zijn reeds gerealiseerd, waardoor je in een wijk komt te wonen die helemaal af is. Door de wijk loopt een groenstrook, die als levensader zorgt voor volop speelplezier, spannende ontdekkingstochten en bijdraagt aan de biodiversiteit.

Gelegen aan de rand van het dorp geniet je iedere dag van het uitzicht over de naastgelegen boomgaard. Van de bloemenpracht in de lente tot het oogsten van het fruit in de herfst; hier zorgt ieder jaargetijde voor een schilderachtig tafereel zoals je dat alleen in de Betuwe vindt.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop maart 2023
Start bouw oktober 2023

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Herwijnen - Het Vaandel van Herwijnen

Van € 250.000 tot € 689.954 v.o.n.