Hoenderkamp Heteren

Heteren
Van € 409.000 tot € 422.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 3 (geen beschikbaar)
 • Wonen 174 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 347 tot 442 m²

Project Hoenderkamp Heteren

LAATSTE WONING BESCHIKBAAR!
In het mooie rivierdorp Heteren, op de zuidoever van de Nederrijn, zijn drie nieuw te bouwen, ruime vrijstaande woningen op ruime kavels te koop. Het gaat om de kavels aan de Hoenderkamp 4, 4a en 4b. Het woonoppervlak van de huizen wordt ruim 157m2, afhankelijk van de gekozen opties. De kavels zijn circa 347, 442 en 387 m2. De woningen hebben een klassiek, statig ontwerp, gecombineerd met alle comfort en de kwalitatieve bouwmaterialen van vandaag.

Als koper heb je bij de bouw een uitgebreide keuze aan opties, zoals de aanbouw van een garage of een erker, de opbouw van dakkapellen en de plaatsing van dakramen. Ook in de afwerking heb je de keuze: het standaard tegel-, schilder- en stukwerk is modern en neutraal, heb je voorkeur voor een andere afwerking dan is dat tegen meerprijs mogelijk. Voor zaken als de keuken en het sanitair zijn stelposten opgenomen. Er zijn hierover afspraken gemaakt met een aantal leveranciers, maar uiteraard staat het je vrij om - voor eigen kosten - een andere keuze te maken.

Basisindeling en opties
De woningen bestaan uit drie verdiepingen, met een gezamenlijke woonoppervlakte van 157 m2 (dat is exclusief opties als de garage en erkers).
Op de begane grond zijn een royale woonkamer en woonkeuken voorzien, met een ruime doorloop tussen beide vertrekken. De woonkeuken heeft openslaande deuren naar de tuin, woonkamer en het middengedeelte kunnen worden uitgebreid met moderne erkers. Ook de geschakelde garage is een optie. Vanuit de keuken is een deur naar de garage, zodat deze ook als bijkeuken kan fungeren. De garage kan naar achteren toe nog verlengd worden met ruim 3 meter.

De 1e verdieping bestaat uit drie slaapkamers en de badkamer. De kamers meten 13,5, 9 en 9 m2. Alle drie de kamers zijn licht dankzij hoge ramen en eenvoudig in te delen dankzij de bijna vierkante vorm. Als optie wordt een inloopkast op de grootste slaapkamer aangeboden.

De badkamer is standaard uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, een wastafel en toilet. Het tegelwerk loopt van vloer tot plafond (de tegels kun je zelf kiezen bij een aangewezen leverancier).

De zolderverdieping kan ingedeeld worden in twee ruime slaapkamers en een wasruimte, dit is optioneel. Dat geldt ook voor de plaatsing van twee dakkapellen.

Bijzonderheden
- Drie vrijstaande woningen met veel volume
- Op ruime kavels
- Mooie locatie in Heteren, dichtbij de Rijndijk en de uiterwaarden
- Kwalitatief hoogstaande bouw
- Tal van opties bij de bouw zoals een garage of erker

Meer weten over deze woningen?
Droom je al langer van een vrijstaande nieuwbouwwoning waar je als koper veel keuze en invloed hebt? Deze woningen aan de Hoenderkamp beiden je de vrijheid in de vorm van tal van opties. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel of mail ons en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. We vertellen je graag alles over dit nieuwbouwproject.

Disclaimer
Aan de getoonde tekeningen en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend; het zijn artist impressions. De tekeningen geven slechts een indruk van de mogelijkheden en de beoogde stijl en uitstraling van de woningen. Bovendien heb jij als koper invloed op de indeling en eventuele uitbreidingen van de woning, zoals een garage of erkers. Deze zijn op de plattegronden ingetekend maar zijn optioneel, dus maken geen deel uit van het basisontwerp.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 3 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Vrijstaand

  Vrijstaande woning € 409.000 v.o.n.
  • wonen 174 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Hoenderkamp 4 b Verkocht 174 m² wonen 5 kamers € 409.000 v.o.n.
 • Vrijstaand-geschakeld

  Vrijstaande woning € 422.500 v.o.n.
  • wonen 174 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Hoenderkamp 4 a Verkocht onder voorbehoud 174 m² wonen 5 kamers € 422.500 v.o.n.
  Hoenderkamp 4 Verkocht 174 m² wonen 5 kamers € 399.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Open makelaars Arnhem

Telefonisch bereikbaar tot 22:00
Bel 026-750 2 750
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hoenderkamp Heteren

Van € 409.000 tot € 422.500 v.o.n.