Drie woningen Ooster Mheenweg 26 Hierden

Hierden
Van € 595.000 tot € 695.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 2 (1 beschikbaar)
 • Wonen 115 tot 145 m²
 • Aantal kamers 4 tot 5
 • Perceel 440 tot 475 m²

Project Drie woningen Ooster Mheenweg 26 Hierden

DE BOUW IS GESTART!! GEPLANDE OPLEVERING PER ZOMER 2023!!

Wonen in het buitengebied, maar toch vlak bij de voorzieningen, de uitvalswegen en de stad Harderwijk? Dat kan in dit kleinschalige project gelegen aan de rand van het dorp Hierden en vlakbij Harderwijk!

Gesitueerd op de hoek van de de Ooster Mheenweg en de Wouterskampen, in een leuke woonstraat bij de dorpskern van Hierden, worden binnenkort 3 woningen gerealiseerd. De woningen kennen een landelijke setting omringd met voornamelijk vrijstaande woningen en boerderijen, nabij het Veluwemeer met het boerenstrandje, de zandverstuiving "Beekhuizerzand" en het Leuvenumse bosgebied. Tegelijkertijd zijn de stad Harderwijk met al haar voorzieningen en horeca en de uitvalswegen snel bereikbaar.

Door de hele opzet en bouw van de woningen, zijn deze met name geschikt voor de leeftijdsgroep vanaf circa 60 jaar en/of met een beperking en is met de gemeente Harderwijk overeengekomen dat deze doelgroep vooralsnog voor koop in aanmerking komt.

Het betreft hier twee twee-onder-één-kap-woningen en één vrijstaande woning. De grondeigenaar gaat zelf bouwnummer 1 bewonen en de bouwnummers 2 en 3 zijn nu beschikbaar voor verkoop. De door de gemeente gewenste beeldkwaliteit is passend voor de locatie en spreekt van woningen gebouwd met natuurlijk materialen en met een knipoog naar het landelijke karakter van de locatie. Uiteraard wordt er gebouwd volgens het laatste bouwbesluit, met uitstekende materialen, gasloos en met alle isolatie. Verwarming middels een lucht warmtepomp met laag temperatuursysteem vloerverwarming.

Bouwnummer 2
Twee-onder-één-kap-woning op een perceel eigen grond van 440 m². Voorzien van slaapkamer en badkamer op de begane grond en dus levenslop bestendig! Op de verdieping een royale voorzolder, 2 slaapkamers en een complete badkamer.
Woonoppervlakte circa 115 m². KOOPSOM € 595.000,-- v.o.n. Buitenberging of garage niet inbegrepen.

Bouwnummer 3
Vrijstaande woning op een perceel eigen grond van 475 m². Voorzien van slaapkamer en badkamer op de begane grond en dus levenslop bestendig! Op de verdieping een royale voorzolder, 2 slaapkamers en een complete badkamer.
Woonoppervlakte circa 145 m². KOOPSOM € 695.000,-- v.o.n. Buitenberging of garage niet inbegrepen.

De bouw wordt gerealiseerd door de gerenommeerde, lokale, aannemer Bos & Vrijhof. Met de aannemer krijgt u als koper ook een gesprek om samen de bouw en eventuele door u gewenste wijzigingen te kunnen bespreken. De aannemer heeft aangegeven de start van de bouw gepland te hebben na de zomer van 2022. De geplande oplevering wordt verwacht per voorjaar 2023. Een en ander is uitdrukkelijk onder voorbehoud.

De makelaar kan u digitaal in het bezit stellen van de verkoopbrochure met daarin de tekeningen, technische omschrijvingen, kadastrale informatie etc.

Indien er meerdere kandidaten voor één bouwnummer zijn, kan verkoper over gaan tot het instellen van een inschrijving.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 2 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Tweekapper / bwnr. 2

  2-onder-1-kapwoning € 595.000 v.o.n.
  • wonen 115 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Ooster Mheenweg 26 A (Bouwnr. 2) 115 m² wonen 4 kamers € 595.000 v.o.n.
 • Vrijstaand / bwnr. 3

  Vrijstaande woning € 695.000 v.o.n.
  • wonen 145 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Wouterskampen (Bouwnr. 3) Verkocht 145 m² wonen 5 kamers € 695.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Brandt Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0341-416426
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Drie woningen Ooster Mheenweg 26 Hierden

Van € 595.000 tot € 695.000 v.o.n.