Ringoevers deelplan 5

Hillegom Verkoop gestart
Van € 377.500 tot € 587.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 29 (8 beschikbaar)
  • Wonen 108 tot 153 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 106 tot 402 m²

Project Ringoevers deelplan 5

START VERKOOP WOENSDAG 10 JUNI 18.00u!

Vanaf deze datum zijn de prijzen, tekeningen en overige verkoopdocumentatie beschikbaar.

Inschrijven kan uitsluitend digitaal tot 21 juni 24.00u

Laatste editie van Ringoevers gaat in verkoop.
Buiten wonen met alle voorzieningen van een gezellig en authentiek dorp. Zo voelt Ringoevers, de nieuwe wijk van Hillegom. Drie deelplannen zijn al gereed, naar verwachting zullen de eerste woningen van het vierde deelplan (dat nu gebouwd wordt) eind dit jaar opgeleverd worden. De laatste toevoeging aan de wijk Ringoevers (deelplan vijf) zal op woensdag op 10 juni om 18:00 uur online in verkoop gaan.

Deze laatste editie omvat 2-onder-1-kap en 4-onder-1-kap woningen aan het water, eengezinswoningen en luxe appartementen, alle variërend van 108 tot 162 m² aan woonruimte met ruime tuin of riant balkon. Zoek er snel één uit want dit is de laatste kans om straks in Ringoevers te wonen. Alle verkoopinformatie is te vinden op bewoners zeer tevreden
Veel mensen maakten eerder naar volle tevredenheid de keuze voor Ringoevers. Er zijn al 226 woningen opgeleverd en er worden momenteel 74 woningen gebouwd die allemaal zijn verkocht. De reacties van de eerste bewoners variëren van “prachtig plan met veel afwisseling” tot “heel fijn wonen met een gezellige dorpskern om de hoek” en “heel centraal gelegen met alle voorzieningen op loopafstand”. Tja, na zoveel enthousiasme van de eerste bewoners is de keuze voor Ringoevers snel gemaakt.

Duurzaam wonen
Alle woningen van deelplan 5 worden aardgasloos gerealiseerd, zijn optimaal geïsoleerd, en worden met wtw voor de ventilatie en met zonnepanelen en opgeleverd. Dus tel uit je winst want als je nu toch een nieuwe start wilt maken, dan graag zo duurzaam mogelijk. Daarmee zijn de woningen voorbereid op de toekomst!

Wacht niet te lang
Wacht niet te lang en schrijf onmiddellijk in voor een nieuwe woning met alle moderne voorzieningen in een authentiek maar goed bereikbaar gebied in de Randstad.
Inschrijven kan uitsluitend digitaal vanaf woensdag 10 juni 2020 18:00 uur tot zondag 21 juni 24.00 uur via verkoopbrochure en overige verkoopdocumentatie is digitaal beschikbaar op de website. De verkoopbrochure is ook af te halen bij de verkopende makelaars vanaf vrijdag 12 juni 13.00u

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

Van de 29 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Ringoevers deelplan 5

Van € 377.500 tot € 587.000 v.o.n.