Kleine Drift Hilversum

Hilversum Bouw gestart
€ 549.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 2 (1 beschikbaar)
 • Wonen 158 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 168 tot 170 m²

Project Kleine Drift Hilversum

Wilt u graag midden in het centrum wonen en toch in een rustige straat met de auto lekker voor de deur geparkeerd zonder te betalen? Dan zijn de nieuwbouwvilla's aan de Kleine Drift in Hilversum perfect voor u!

BEIDE WONINGEN VERKOCHT O.V.!

START BOUW: IN DECEMBER 2020

Midden in Hilversum, op loopafstand van winkels en openbaar vervoer, worden twee half-vrijstaande villa's met parkeren op eigen terrein (eigen grond) gebouwd. Het klassieke jaren '30 ontwerp past mooi in het straatbeeld. De villa's worden gebouw met hoogwaardige materialen.

KLEINE DRIFT 23 (LINKERHELFT)

Deze woning heeft een inpandige garage.

INDELING
Entree, hal met meterkast en toilet. Living met openslaande deuren naar de tuin en met een open keuken. Trap naar de eerste verdieping met overloop, royale ouderslaapkamer, tweede slaapkamer aan de voorzijde en badkamer naar eigen wensen in te delen. Tot slot een derde slaapkamer. De zolder is via een vaste trap bereikbaar en vrij indeelbaar. Hier kan met gemak nog een extra slaapkamer of hobbyruimte worden gecreëerd. De technische ruimte bevindt zich op zolder en biedt ruimte voor een wasmachine- en drogeropstelling.

SPECIFIEK

- Twee onder een kap woning
- Casco geleverd, zie hiervoor verkoopdocumentatie
- Vloeroppervlakte circa 138 m2
- Perceeloppervlakte circa 170 m2 (eigen grond)
- Parkeren op eigen terrein
- Garage circa 16 m2 met mogelijkheid deze ruimte bij de woning te betrekken
- Gasloos bouwen (onder andere luchtwarmtepomp)
- Bouwgarant garantie vanuit de aannemer
- Duurzaam en energiezuinig (goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen)

KLEINE DRIFT 25 (RECHTERHELFT)

INDELING (casco)
Entree, hal met meterkast en toilet. Royale living met openslaande deuren naar de tuin, eetkamer met openslaande deuren met een open keuken. Trap naar de eerste verdieping met overloop, royale ouderslaapkamer, tweede slaapkamer aan de voorzijde en badkamer naar eigen wensen in te delen. Tot slot een derde slaapkamer. De zolder is via een vaste trap bereikbaar en vrij indeelbaar. Hier kan met gemak nog een extra slaapkamer of hobbyruimte worden gecreëerd. De technische ruimte bevindt zich op zolder en biedt ruimte voor een wasmachine- en drogeropstelling.

SPECIFIEK

- Twee onder een kap woning
- Casco geleverd, zie hiervoor de verkoopdocumentatie
- Vloeroppervlakte circa 158 m2
- Perceeloppervlakte circa 168 m2 (eigen grond)
- Parkeren op eigen terrein
- Gasloos bouwen (onder andere luchtwarmtepomp)
- Bouwgarant garantie vanuit de aannemer
- Duurzaam en energiezuinig (goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen)

PROJECTWEBSITE: kleinedrifthilversum .nl

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten alsmede (interieur) impressies zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn.

Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Foto's

Omgeving

LIGGING EN BEREIKBAARHEID

Hilversum telt ruim 90.000 inwoners en is gelegen op de zanderige, heuvelachtige delen van het Gooi. Hilversum, dat door veel oorspronkelijke bewoners nog altijd als een dorp wordt betiteld (het heeft nooit stadsrechten gekregen), is een 'tuinstad', een gemeente met veel groen en omgeven door natuurgebieden.

Een unieke karakteristieke eigenschap is de nog altijd vaak natuurlijke overgang tussen bebouwing en omringende natuur. Hilversum wordt ook wel aangeduid als 'villadorp', vanwege het grote aantal villa's met de daarbij behorende grote tuinen.

Hilversum telt maar liefst drie treinstations en ligt direct aan het knooppunt Eemnes van de rijkswegen A1 en A27, een ideale ligging en bereikbaarheid dus!

VOORZIENINGEN

Hilversum is een geweldige winkelstad. Je vindt er werkelijk allerlei soorten winkels in het compacte centrum. Er worden veel activiteiten, acties en evenementen georganiseerd en dat maakt het winkelen zo mogelijk nog leuker.

Tevens zijn er zo'n 70 restaurants met gezellige terrassen in Hilversum te vinden. Groot Gooiland Theater, Museum Beeld en Geluid en botanische tuin Pinetum zijn een kleine greep uit het brede culturele aanbod van Hilversum.

Ook heeft Hilversum veel te bieden qua onderwijs; veelzijdig basisonderwijs, ruime keus in voortgezet onderwijs en een internationale school. Ruim voldoende aanbod uiteraard in kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2020
Start bouw december 2020

Woningtypen

Van de 2 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Helft van een dubbel woonhuis

  2-onder-1-kapwoning € 549.000 v.o.n.
  • wonen 158 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Kleine Drift 25 Onder bod 158 m² wonen 5 kamers € 549.000 v.o.n.
  Kleine Drift 23 Verkocht 158 m² wonen 5 kamers € 549.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Groot Amsterdam Makelaardij B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 020-6183320
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kleine Drift Hilversum

€ 549.000 v.o.n.