Courtyard

Hilversum Verkoop gestart
Van € 285.000 tot € 845.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 71 (1 beschikbaar)
 • Wonen 46 tot 145 m²
 • Aantal kamers 2 tot 4

Project Courtyard

LUXE EN COMFORTABEL WONEN IN COURTYARD

VERKOOP GESTART!

Ziet u zich hier al wonen? Met 30 verschillende typen binnen één gebouw! Dat kan alleen maar betekenen dat u hier een appartement vindt dat aan al uw woonwensen tegenmoet komt. Via de appartementenzoeker op courtyard-hilversum.nl maakt u kennis met het totale aanbod dat nu in verkoop is!

Wilt u zich inschrijven voor een of meerdere appartement(en) in Courtyard? Via de projectwebsite kunt u een account aanmaken zodat u zich daarna digitaal kunt inschrijven voor een of meerdere appartement(en) van uw keuze.

Het was ooit de plek waar men in Hilversum met een gerust hart het geld onderbracht. Straks is het de plek waar u plezierig gaat wonen in het hart van de stad. Randje centrum, dus alles op loopafstand, en toch nét even buiten de hectiek. Welkom in Courtyard, het appartementengebouw gelegen aan de Oude Torenstraat.

Het voormalige ABN AMRO bankgebouw maakt plaats voor een prachtig appartementencomplex. Courtyard is – de naam zegt het al – gecentreerd rond een grote groene binnenplaats, een hofachtig gebied. Heerlijk, zo’n stukje eigen groen in het midden van de stad. Vijf woonlagen telt het gebouw, een hoogte in harmonie met de bebouwing rondom. De architectuur combineert klassieke invloeden met eigentijdse elementen. Het vele glas geeft Courtyard ook een heel transparante aanblik.

Uniek aan Courtyard is de grote variëteit aan appartementen. Heeft u aan twee kamers genoeg? Liever drie? Of wilt u het privilege van een eigen penthouse? De afwerking van uw appartement past bij de uitstraling. Luxe, comfortabel en vooral futureproof. Voor verwarming en koeling maakt Courtyard gebruik van een warmte- en koude bron in de grond. En maakt u zich geen zorgen over de parkeermogelijkheden: de onder het project gelegen garage beschikt over ruime plekken voor fietsen en auto’s.

Dat kan alleen maar betekenen dat u hier straks een appartement vindt dat aan uw woonwensen beantwoordt.

71 APPARTEMENTEN COURTYARD

De ene woonwens is de andere niet. Daarom kiest u in Courtyard uit niet minder dan 30 verschillende typen: twee,- drie- en vierkamer appartementen. Zo heeft u altijd de ruimte in hartje Hilversum.

– 71 Appartementen
– Gebouw met 5 woonlagen en twee liften
– Gemeenschappelijke binnentuin
– Tweekamer appartementen van circa 45 tot 70 m2
– Driekamer appartementen van circa 80 tot 145 m2
– Vierkamer appartementen van circa 120 m2
– Frans balkon, balkon of terras
– Privé parkeerplaatsen in de ondergrondse garage
en een gemeenschappelijke fietsenstalling

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2021

Woningtypen

Van de 71 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Vier-kamerappartement

  Portiekflat € 625.000 v.o.n.
  • wonen 120 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Vier-kamerappartement (Bouwnr. 12) 120 m² wonen 4 kamers € 625.000 v.o.n.
 • Drie-kamerappartementen

  Portiekflat Van € 500.000 tot € 845.000 v.o.n.
  • wonen 83 tot 145 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Twee-kamerappartementen

  Portiekflat Van € 285.000 tot € 440.000 v.o.n.
  • wonen 46 tot 70 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing