Portale

Hoofddorp
Van € 1.000 tot 1.300 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 63 (geen beschikbaar)
 • Wonen 71 tot 100 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Twee luxe wooncomplexen:
Op de hoek van de Hoofdweg en de Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp liggen deze twee luxe wooncomplexen. Samen beschikken de complexen over 63 comfortabele huurappartementen. De hoge woontoren telt 40 appartementen verspreid over 8 woonlagen en de lage toren telt 23 appartementen verspreid over vijf woonlagen. De woningen variëren in woonoppervlak van 86 m² t/m 99 m² en beschikken over een groot balkon óf royaal terras. De twee gebouwen zijn met elkaar verbonden via de gemeenschappelijke parkeergarage op de begane grond. Wonen in Portale betekent wonen in een comfortabel appartement met fraai uitzicht!

Wonen bij het centrum van Hoofddorp:
De twee wooncomplexen zijn gelegen aan het centrum van Hoofddorp. Wel zo handig: U loopt zo het winkelcentrum ‘Vier Meren’ in. Een winkelcentrum met alles voor de dagelijkse boodschappen, maar ook grote warenhuis, een bioscoop én leuke eetgelegenheden. Allemaal om de hoek! Rond het winkelcentrum liggen verschillende bushaltes. Ook bevindt u zich in een mum van tijd bij diverse uitvalswegen!

Kenmerken van Portale:
- Comfortabele appartementen van 86 m² t/m 99 m²
- Wonen naast het winkelcentrum
- Twee luxe wooncomplexen verbonden door de garage
- Alles binnen handbereik en van alle gemakken voorzien

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 63 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Portale - Appartementen

  Portiekwoning Van € 1.000 tot 1.300 /mnd
  • wonen 71 tot 100 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Portale

Van € 1.000 tot 1.300 /mnd