Antje Breijerstraat 20 t/m 62, Thijs Ouwerkerkstraat 20 t/m 62 e.a.

Hoofddorp
Van € 700 tot 900 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 66 (geen beschikbaar)
  • Wonen 50 tot 100 m²

Omschrijving

De 66 appartementen variërend van circa 75 m2 tot en met 127 m2, zijn verdeeld over drie identieke gebouwen.
Architect Kees Christiaanse heeft de drie woongebouwen ontworpen in relatie met de omgeving, zo loopt bijvoorbeeld de noordgevel door in de kademuur. Direct ten noorden van de woningen, aan de andere kant van het water, bevindt zich een groot stadsplein en alle denkbare voorzieningen. Onder de gebouwen zijn exclusief voor de bewoners ruime parkeergarages ontworpen. De gebouwen bestaan uit 6 woonlagen met maximaal 4 appartementen per laag. De woningen worden middels de lift ontsloten via een zeer ruime entreehal en via de parkeergarage. De appartementen bestaan uit 3 of 4 kamers en hebben een luxe badkamer. In de woning bevindt zich een aparte berging die ook als washok kan worden gebruikt. In de parkeergarage bevinden zich bergingen waar eventueel de fiets geplaatst kan worden. Over de volle breedte bevindt zich het balkon in directe relatie met de woonkamer. 5 appartementen per gebouw zijn uniek. Op de begane grond bevinden zich 2 appartementen op het zuiden en per gebouw zijn 3 penthouses, waarvan 1 ruim 125 m2 met een terras van circa 50 m2.

Bent u geïnteresseerd in deze huurwoningen van MVGM Vastgoedmanagement?
Hieronder vindt u de beschikbare woningtypes. Als u vervolgens het gewenste woningtype selecteert vindt u hierover meer informatie.

Is er momenteel geen woning beschikbaar?
Reageer dan snel en schrijf uzelf in als 'zoeker' via: 'inschrijven'. Als ingeschreven zoeker krijgt u voorrang bij toewijzing; zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw zoekwensen ontvangt u hierover direct bericht.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 66 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Appartementen

    Portiekflat Van € 700 tot 900 /mnd
    • wonen 50 tot 100 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Antje Breijerstraat 20 t/m 62, Thijs Ouwerkerkstraat 20 t/m 62 e.a.

Van € 700 tot 900 /mnd