De Beets

Hoofddorp
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (geen beschikbaar)

Project De Beets

DE BEETS

8 RUIME ENERGIENEUTRALE EENGEZINSWONINGEN

Schrijf u in op zodat u op de hoogte wordt gehouden over o.a. de start verkoop, prijzen e.d.

Aan de J.C. Beetslaan in Hoofddorp worden 8 ruime ultra duurzame eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen worden verdeeld over 2 rijen van elk 4 woningen naast een nieuw te realiseren appartementencomplex (door woningcorporatie Ymere).

Het plan kenmerkt zich door de ruime opzet met grote kavels, parkeren op eigen terrein, diepe achtertuinen. De woningen aan de J.C. Beetslaan zijn rustig gelegen met alle voorzieningen om de hoek.

ULTRA DUURZAAM WONEN
8 ultra duurzame eengezinswoningen: volledig gasloos, nul-op-de-meter, daken voorzien met veel zonnepanelen en ook nog eens op centrale locatie in het centrum van Hoofddorp.

NUL OP DE METER
De woningen zijn nul- op- de- meter. Dit houdt in dat een woning over het hele verbruiksjaar gezien net zoveel energie verbruikt op een duurzame manier zelf wordt opgewekt bij een normaal gebruik.

INTERESSE
Heeft u belangstelling voor de woningen? Meld u dan aan via het formulier op deze website, dan houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen.

Omgeving

OMGEVING
HOOFDDORP
Een dorp met een belangrijke centrumfunctie, maar tevens een natuurrijke plek waar u heerlijk kunt ontspannen. veiligheid, bereikbaarheid, rust en comfort: in hoofddorp is er alle ruimte voor.

ALLES DICHTBIJ
Hoofddorp is de grootste plaats binnen de gemeente Haarlemmermeer en wordt omsloten door Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Nieuw Vennep. In mum van tijd kunt u met de auto via de A4 of vanaf het station Hoofddorp de omringende steden en luchthaven Schiphol bereiken.

LEVENDIG DORPSHART
Winkelen kan natuurlijk in het stadshart van Hoofddorp, gelegen op loopafstand. Hoofddorp Centrum is genomineerd voor beste binnenstad van Nederland. En dat is niet voor niets. Het centrum is de laatste jaren uitgegroeid tot een levendig dorpshart. Het winkelcentrum biedt een prachtige mix van winkels en voor een avondje uit is er voldoende keuze uit gezellige restaurants en uitgangsgelegenheden.

Naast het gemeentehuis staat cultuurgebouw de Meerse met o.a. een groot theater, een poppodium en een bibliotheek. Bovendien staat Hoofddorp bekend om jaarlijkse evenementen als Haarlemmermeer Culinair, Mysteryland, Meerjazz en Meerlive.

VOORZIENINGEN IN DE BUURT
Er zijn voldoende voorzieningen als scholen en kinderopvang rondom de J.C. Beetslaan te vinden. Bent u sportief aangelegd? Ook dan zit u goed in Hoofddorp. U kunt zich aansluiten bij talloze sportverenigingen, zoals honk- en softbalvereniging De Pioniers, voetbalvereniging S.V. Hoofddorp of Overbos of Hockeyclub De Reigers, waar u naar hartenlust vrije tijd kunnen doorbrengen. Gaat u liever buiten wandelen, fietsen of zwemmen? In het Haarlemmermeerse bos en de Toolenburgerplas kunt u heerlijk recreëren.

Hoofddorp heeft het allemaal. Want waar vind je zoveel goede eigenschappen op één plek?

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 8 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Beets

Prijs op aanvraag