Tudorpark - Brighton Court

Hoofddorp
Van € 485.000 tot € 735.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 60 (20 beschikbaar)
  • Wonen 134 tot 178 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 127 tot 387 m²

Project Tudorpark - Brighton Court

Yes! De online verkoop van Fase 1 in Brighton Court is gestart. Het gaat om 22 eengezinswoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen aan het hof. Bekijk en download de brochure, prijslijst met ruwbouwopties, technische omschrijvingen en verkooptekeningen op de projectwebsite.

Mocht jij nog geen eigen account hebben, registreren kan op de projectwebsite van Tudorpark. Zo blijf je op de hoogte van de voortgang en aanstaande start van de verkoop van fase 2. Fase 2 vormt de buitenring van Brighton Court en bestaand eveneens uit twee-onder-kapwoningen en een breed scala aan eengezinswoningen.

Alle woningen in Brighton Court worden duurzaam gebouwd en luxe afgewerkt met standaard vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, mooie stompe deuren, een badkamer met prachtig Villeroy & Boch sanitair en een SieMatic keuken, voorzien van 5 Siemens apparaten. Je krijgt hier dus heel veel huis voor je geld.

En je bent gelijk klaar voor de toekomst. De woningen staan op eigen grond.

Het hart van Brighton Court wordt gevormd door een Tudorhof. Een groene oase in intieme Tudorstijl: een echte ‘Tudor Close’. Rond het groene hof komen 22 ruime eengezinswoningen van 134 tot 150 m² met een woningbreedte van 5,4 of 5,7 meter en zes twee-onder-een-kapwoningen van 164 tot 167 m². Hier woon je kleinschalig met een beschermd gevoel. Door de luifels aan de voorzijde van de huizen zit je ook hier heerlijk beschut in de zon. De keuken zit aan de hofzijde. Kun je je voorstellen hoe leuk je hier staat te koken met de deuren open en zicht op het groene hof?

Is uw interesse gewekt en een persoonlijk gesprek gewenst? Neem dan contact op voor een gesprek in het Tudorhouse wanneer u het uitkomt.

Durf te vragen en wees welkom!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 60 huizen in dit project zijn er nog 20 beschikbaar

Verkoopmakelaar

De Wooninspirator

Vandaag bereikbaar vanaf 7:00
Bel 0622503566

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Tudorpark - Brighton Court

Van € 485.000 tot € 735.000 v.o.n.