Hof.24 IN VERKOOP

Hoofddorp Verkoop gestart
Van € 699.500 tot € 769.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (8 beschikbaar)
  • Wonen 158 tot 187 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 87 tot 225 m²

Project Hof.24 IN VERKOOP

HOF.24

IN VERKOOP - informeer bij de makelaar naar de status van de beschikbare herenhuizen.
De bouwwerkzaamheden zijn al gestart en het project wordt naar verwachting 3e kwartaal 2024 opgeleverd.

De omgevingsvergunning voor de bouw van de woningen is ONHEROEPELIJK;
Aardgasvrij, vloerverwarming en -koeling via bodemwarmtepomp;
Duurzame nieuwbouw.

STADS WONEN & WERKEN IN EEN GROENE OMGEVING, HOF.24 BIEDT HET ALLEMAAL.
Hof.24 is een sfeervol nieuwbouwplan met 24 diverse eengezinswoningen, waarvan nog een aantal herenhuizen met 4 woonlagen beschikbaar zijn. Ideaal voor (grote) gezinnen en ook voor huishoudens die werk-/bedrijfsruimte aan huis willen hebben. De woningen bieden de ruimte voor een bedrijf/werkruimte aan huis te creëren op de begane grond. Dit kan financiële voordelen opleveren. Hofzicht Makelaars vertelt u daar graag meer over.

De ligging van Hof.24 is ideaal. Op een steenworp afstand van het centrum. Even snel een boodschap doen of een bioscoopje pakken; het is allemaal op loopafstand. In Hoofddorp kan winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur uitstekend gecombineerd worden. Ook het busstation Hoofddorp Centrum ligt vlakbij.

HET PLAN
Hof.24 is gelegen tussen de Hoofdweg, Burgemeester Pabstlaan en de Draverslaan in het oorspronkelijke deel van Hoofddorp. Hoofddorp is een hele fijne plek voor mensen die houden van lekker ruim en vrij wonen in een dorpse setting. Maar die tegelijkertijd ook het stadsgevoel willen blijven ervaren en dicht bij de stad willen wonen. Het hart van het plan is het binnengebied: een groen, besloten hof waaromheen de woningen zijn gelegen. In het groene hof staat ontmoeten centraal. Kinderen spelen veilig en buren ontmoeten elkaar.Hof.24 is ontworpen in een moderne architectuur, voorzien van bijzondere detaillering.

Er komen verschillende typen woningen, die in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn. Door de variatie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld. Bovendien worden de woningen duurzaam gebouwd en voorzien van alle gemakken van nu. En niet onbelangrijk, de woningen zijn zeer energiezuinig en gasloos.

Natuurlijk hebben de woningen alles wat u van een modern huis mag verwachten, maar er is nog meer: de ruimte (binnen en buiten het huis), de rijke architectuur, de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid, het wooncomfort. Het zijn allemaal zaken, die het woonplezier verhogen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende opties om uw droomhuis te realiseren.

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING
Deze twee-onder-een-kapwoningen zijn met de voorgevel aan de Hoofdweg georiënteerd en gelegen naast authentieke woningen uit de jaren ‘10 van de vorige eeuw. De combinatie van de bijzondere raampartijen, de fraaie erker met luifel en mooi metselwerk geven deze prachtige twee-onder-éénkapwoningen een luxe uitstraling.

Wonen, werken leven… het kan allemaal in deze ruime twee-onder-één-kapwoningen. Met een woningbreedte van 6 meter en een woonoppervlak vanaf ca. 158 m² biedt deze woning volop ruimte voor royaal en comfortabel wonen met veel privacy.

De kavels zijn ruim met een oppervlakte vanaf ca. 196 m² tot ca. 234 m². De woningen hebben een diepe achtertuin van maar liefst ca. 10 meter, gelegen op het zuidoosten.

De auto parkeert u in het parkeerhof. Bouwnummer 1 heeft een parkeerplaats op de eigen kavel welke te bereiken is via de zijde van de Burgemeester Pabstlaan. De woningen beschikken verder over een losse berging in de tuin.

Kenmerken

Ruime twee-onder-één-kapwoningen
Breedtemaat 6 meter
Accenten in metselwerk: tussen raam- en deuropeningen voorkant
Woonoppervlakte van ca. 158 m²
Kaveloppervlakte van ca. 196-234 m²
Diepe achtertuin op het zuidoosten
Fraaie erker met luifel
Dakkapel op de tweede verdieping
Met berging
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

Opties

Diverse indelingsmogelijkheden tweede verdieping
Uitbouw 1.20m1 (bnr 1)
Openslaande deuren achtergevel
Hefschuifpui achtergevel
Extra dakramen
Vergroten badruimte
Diverse badkamerindelingen
Trapkast
Separaat toilet 1e verdieping
Samenvoegen of splitsen van slaapkamers
Diverse keukenposities
* afhankelijk per bouwnummer

Foto's

Omgeving

LOCATIE
Oorspronkelijke omgeving
Het nieuwbouwplan Hof.24 komt op de Benelite-locatie in Hoofddorp, gelegen tussen de Hoofdweg, Burgemeester Pabstlaan en de Draverslaan. De locatie ligt op een steenworp afstand van het centrum in het oorspronkelijke deel van Hoofddorp. Vanaf de jaren ’10 van de vorige eeuw is de buurt op en rondom Hof.24 ontstaan als uitbreiding van de kern. Door de tijd heen is de plek steeds weer vernieuwd met woningen en bedrijvigheid, wat zorgt voor een divers beeld en een heel eigen uitstraling.

Centrale ligging
Hoofddorp is de grootste plaats binnen de gemeente Haarlemmermeer en wordt omsloten door Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Nieuw Vennep. In mum van tijd kunt u met de auto via de A4 of vanaf het station Hoofddorp de omringende steden en luchthaven Schiphol bereiken. Vanaf busstation Hoofddorp Centrum gaan bussen richting o.a. Haarlem, Schiphol en station Hoofddorp.

Levendig dorpshart
Hoofddorp is een hele fijne plek voor mensen die houden van lekker vrij wonen in het groen, maar die geen afscheid willen nemen van het stadsgevoel. Dat betekent alle voorzieningen voorhanden: genoeg parkeergelegenheid, een ruim winkelaanbod (200 % Hoofddorp winkelstad!), Spaarne ziekenhuis dichtbij en scholen voor jonge en oudere kinderen (vanuit Hof.24 kunt u lopend naar basisschool de Klimop).

Winkelen kan natuurlijk in het stadshart van Hoofddorp, gelegen op slechts drie minuten lopen van Hof.24. Hoofddorp Centrum is genomineerd voor beste binnenstad van Nederland. En dat is niet voor niets. Het centrum is de laatste jaren uitgegroeid tot een levendig dorpshart. Het winkelcentrum biedt een prachtige mix van winkels.

Voor een avondje uit is er voldoende keuze uit gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden, zoals de Polderboom en Plein 14. Naast het gemeentehuis staat cultuurgebouw De Meerse met o.a. een groot theater, een poppodium en een bibliotheek. Hier tegenover is ook de bioscoop Kinepolis te vinden. Bovendien staat Hoofddorp bekend om jaarlijkse evenementen als Haarlemmermeer Culinair, Mysteryland, Meerjazz en Meerlive.

Sport en recreatie
Bent u sportief aangelegd? Ook dan zit u goed in Hoofddorp. U kunt zich aansluiten bij talloze sportverenigingen, zoals honk- en softbalvereniging De Pioniers, voetbalvereniging S.V. Hoofddorp of Overbos, of Hockeyclub De Reigers waar u naar hartenlust vrije tijd kunnen doorbrengen.

Gaat u liever buiten wandelen, fietsen of zwemmen? In het Haarlemmermeerse bos en de Toolenburgerplas kunt u heerlijk recreëren. Ook kunt u heerlijk baantjes te trekken in één van de zwembaden van Sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA).

Hoofddorp heeft het allemaal. Want waar vind je zoveel goede eigenschappen op één plek??

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2022

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hof.24 IN VERKOOP

Van € 699.500 tot € 769.500 v.o.n.