De Fruitboerderij

Hoofddorp Verkoop gestart
Van € 699.500 tot € 1.099.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (8 beschikbaar)
  • Wonen 146 tot 208 m²
  • Aantal kamers 4 tot 7
  • Perceel 135 tot 454 m²

Project De Fruitboerderij

NU IN VERKOOP - De Fruitboerderij

De 8 ruime en bijzondere nieuwbouwwoningen met grote tuinen zijn gelegen in een hof, met als middelpunt de monumentale stolpboerderij waarin nog 4 fantastische woningen zullen worden gerealiseerd.
Het hofje straalt op alle fronten een heerlijke sfeer uit en ligt door de doodlopende straat zeer rustig. Hier komen geen standaard nieuwbouwwoningen, maar architectonische hoogstandjes vormgegeven als moderne schuurblokken.

Met een grote verscheidenheid aan types en door de verschillende positie van de entree en de raampartijen, is geen woning exact gelijk.

De entree van het hofje komt aan de Hoofdweg. Dit gedeelte van de Hoofdweg is rustig en voor de woningen wordt een grote gezamenlijke tuin aangelegd. Dat wordt een heerlijke groene oase, met ruimte voor de kinderen om te spelen, een buren-BBQ of gewoon om een appeltje te plukken uit de eigen Fruitboomgaard!

Als je het hof ingaat dan verschijnen als eerste 2 royale twee-onder-een-kapwoningen met tuinen op het zuidwesten, vervolgens een fraaie lange ‘schuur’ met daarin 5 moderne en bijzonder ruime rijwoningen met een breedtemaat van
ruim 6 meter en woonoppervlaktes van 158 tot 177 m2. Tenslotte vindt u aan het eind van het hof het neusje van de zalm: een unieke vrijstaande villa met een woonoppervlakte van circa 208m2 en een fantastische tuin.

De woningen worden duurzaam gebouwd en zijn voorzien van tal van maatregelen om het energieverbruik naar een zeer laag niveau te brengen, waaronder een bodem warmtepomp (eigendom) met individuele bron en vloerverwarming.

Kenmerken;
- kleinschalig duurzaam project
- fraaie architectuur
- royale privé tuinen
- bodem warmtepomp in eigendom
- fraaie aangelegde gezamenlijke tuin
- rustig gelegen in een hof
- eigen parkeerplaatsen
- zeer geliefde locatie op loopafstand van winkelcentrum en de Toolenburgerplas

Heeft u interesse in één van deze prachtige woningen?

Op de site van het project kunt u de tekeningen van de woningen bekijken en leest u meer informatie over de verkoopprocedure.

De eerste inschrijving op de 8 nieuwbouwwoningen is inmiddels gesloten. Mocht u belangstelling hebben voor deze woningen dan is het nog wel mogelijk u aan te melden. Dit kunt u doen via het inschrijfformulier op de projectsite.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Fruitboerderij

Van € 699.500 tot € 1.099.500 v.o.n.