Veldleeuwerik

Hooge Mierde
€ 449.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 3 (3 beschikbaar)
  • Wonen 165 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 340 m²

Project Veldleeuwerik

NIEUWBOUWPLAN VELDLEEUWERIK HOOGE MIERDE, 3 VRIJSTAANDE WONINGEN
WONEN MET VRIJ UITZICHT OP NOG EEN HALF UUR RIJDEN VAN TILBURG!

Lekker met de hond de natuur in en de kinderen spelend op straat! Wij ontwikkelen Veldleeuwerik in Hooge Mierde voor jou. In totaal komen er drie prachtige vrijstaande woningen met een uniek eigentijds karakter.
Kies voor optimaal woonplezier in een heerlijk Brabants dorp en het uitzicht en de rust van de landerijen in uw voortuin. ‘Veldleeuwerik’ wordt geen grootschalige, anonieme ontwikkeling. Integendeel, Veldleeuwerik maakt deel uit van een kleinschalige wijk met een vriendelijke uitstraling. De woningen hebben allemaal een natuurlijke en kwalitatief hoge architectonische uitstraling. Bovendien worden de woningen duurzaam gebouwd. Geheel naar de voorwaarden en wensen van deze tijd.

Locatie
Hooge Mierde is een aantrekkelijk dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Reusel-De Mierden. Het ligt ten zuiden van Tilburg, vlakbij de grens van België. Het is een overzichtelijk dorp dat zo’n 2.000 mensen telt. Een dorp met goede voorzieningen, omringd door prachtige bos- en natuurgebieden en landerijen. Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt heeft dit stukje Brabant veel te bieden. De basisschool en de sportclubs liggen op nabije afstand van de woningen. Plan de Leeuwerik, waar Veldleeuwerik onderdeel van uitmaakt, is de ideale plek voor kinderen om op te groeien.

Kenmerken
De kavels waarop de vrijstaande woningen worden gebouwd zijn ieder 340 m². De architect heeft zich laten inspireren
door de ruimte en het vrije uitzicht. De bouwstijl kenmerkt zich door de eigentijdse uitstraling en detaillering van de woningen.
• Veel ruimte
• Prachtige vrije ligging met uitzicht over de landerijen aan de voorzijde van de woning
• In jonge wijk met veel gezinnen
• Het comfort, de uitstraling en de ruimte van een woning op een vrije kavel met het gemak van projectbouw
• Laatste kans op een woning in de wijk de Leeuwerik. Je komt te wonen in een wijk die af is.

Extra mogelijkheden:
Variatie ontstaat doordat de bewoners kunnen kiezen tussen een ruim aantal opties. Een extra dakkapel of een extra slaapkamer in de kap. De keuze is aan jou! Verder valt de rijke detaillering op.
Voor de keuken kunt u zelf een partij naar eigen keuze uitzoeken, deze zit niet in de prijs inbegrepen.

Aan de tuinzijde zijn de woningen rustig vormgegeven, optioneel kun je kiezen voor zonnepanelen op het dak. De woning heeft een ruime garage en bijkeuken. Het groene karakter van de buurt wordt versterkt door nieuwe aanplanting en het uitzicht over de landerijen aan de voorzijde van de woningen. In het hart van de wijk, om de hoek bij Veldleeuwerik vind je een groen speelveldje. Lekker lezen op een bankje in de zon. Er is voldoende parkeerplaats op de kavel en in de omgeving.

Het verbeteren van het klimaat is een zaak van iedereen. De woningen zijn energiezuinig wat een gunstig effect heeft op de energierekening. Dit is terug te zien in de toepassing van een bodemwarmtepomp. Een bodemwarmtepomp heeft veel
capaciteit, weinig onderhoud en een lange levensduur.

Met een bodemwarmtepomp maakt u handig gebruik van aardwarmte en de verkoelende eigenschappen van bodemwater. Dankzij een warmtewisselaar wordt de warmte afgegeven aan het centrale verwarmingssysteem binnenshuis, via vloerverwarming. Omgekeerd gebruikt het systeem het koude bodemwater voor koeling in de zomer. Daarnaast zijn de wanden, de vloer, het dak en de ramen goed geïsoleerd.

• Mooie inval van daglicht door de brede schuifpui in de achtergevel en grote ramen in de voorgevel
• Door de zij-entree krijg je een prachtige plattegrond met achter in de woning ruimte voor een echte leefkeuken
• Complete badkamer met luxe sanitair en apart toilet op de overloop
• Bijkeuken en garage op de begane grond
• De woning is duurzaam door de goede isolatie en een bodemwarmtepomp welke voorziet in verwarming en koeling
• Gebruik van materialen welke in de toekomst alleen maar mooier worden door de natuurlijke uitstraling en lange
levensduur, te denken valt aan de gebakken dakpannen en zinken goten.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor!

Omgeving

Locatie
Hooge Mierde is een aantrekkelijk dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Reusel-De Mierden. Het ligt ten zuiden van Tilburg, vlakbij de grens van België. Het is een overzichtelijk dorp dat zo’n 2.000 mensen telt. Een dorp met goede voorzieningen, omringd door prachtige bos- en natuurgebieden en landerijen. Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt heeft dit stukje Brabant veel te bieden. De basisschool en de sportclubs liggen op nabije afstand van de woningen. Plan Leeuwerik, waar Veldleeuwerik onderdeel van uitmaakt is de ideale plek voor kinderen om op te groeien.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 3 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0497-369898
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Veldleeuwerik

€ 449.000 v.o.n.