Sterappel (Hoogezand) 9603 HC Hoogezand

Van € 1.025 tot 1.095 /mnd

Omschrijving

Van 't Hof Rijnland verhuurt deze ruime dubbelwoningen gelegen in Hoogezand-Sappemeer in de nieuwbouw woonwijk de Boomgaard. De nieuwe wijk heeft een eigen identiteit en wordt omringd door de buurtwijken Kalkwijk, Zuiderpark, Oosterpark, Boswijck en ‘dorp’ Sappemeer, waar zich openbare (sport)voorzieningen, scholen en winkels bevinden. Het is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Hoogezand, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Alle woningen zijn voorzien van een tuin en eigen garage.

Op de begane grond bevindt zich een hal met toiletruimte, een keuken met diverse inbouw (o.a. oven, kookplaat en afzuigkap), een lichte woonkamer (ca 28 m2), een eethoek met zicht op de tuin en een 2,5m brede schuifpui naar het terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (7, 14 en 14 m2) en een luxe badkamer met ligbad, toilet, dubbele wastafel en douche.

Vanaf hier kunt u via een vaste trap de zolderverdieping met aansluiting op de wasmachine e.d. bereiken. Tevens is hier de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer.

De garage/berging (18 m2) is bereikbaar via de oprit aan de straatzijde en bevat bergruimte voor fietsen, afvalcontainers en een auto.

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Sterappel

    2-onder-1-kapwoning Van € 1.025 tot 1.095 /mnd
    • wonen 132 m² wonen
    • aantal kamers 7 kamers
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.