Eikenhout

Houten Bouw gestart
Van € 385.000 tot € 399.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (4 beschikbaar)
  • Wonen 91 m²
  • Aantal kamers 3
Blikvanger De bouw is gestart en in het najaar van 2021 kunt u hier wonen

Project Eikenhout

Meer dan 85% verkocht! Nog slechts 4 appartementen beschikbaar, de bouw is gestart en in het najaar van 2021 kunt u hier wonen. Compleet wonen! Inclusief luxe keuken met inbouwapparatuur, moderne badkamer & toilet v.v. luxe sanitair. Eigen prive parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage!

Kijk op de projectwebsite voor het actuele aanbod!

Zorgeloos wonen in Houten
In Houten verrijst een prachtig nieuw appartementengebouw genaamd Eikenhout. Een stijlvol en duurzaam gebouw bestaande uit 80 appartementen gevouwen om een indrukwekkende gemeenschappelijke tuin. Slechts 26 appartementen komen te koop. Deze appartementen zijn gesitueerd in het rechter gedeelte met ruime, zonnige balkons en terrassen op het zuidwesten. De appartementen zijn gasloos, hoogwaardig geïsoleerd en worden compleet opgeleverd.
Zo wordt elk appartement voorzien van een luxe badkamer en een moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur. Zorgeloos wonen in Houten... dichterbij dan u denkt!

In Eikenhout is veel aandacht besteed aan de ruimtelijke opzet, de samenhang in architectuur en voldoende parkeervoorzieningen. Eikenhout bestaat uit 80 appartementen, onderverdeeld in drie verschillende gebouwdelen, maar allemaal in een prachtig complex gegoten zodat de woningen familie van elkaar zijn. Het gebouwdeel beslaat de ruim opgezette koopappartementen. Kenmerkend zijn de hoogwaardige gevelstenen in een mooie lichte kleurstelling met donkere accentvlakken. Dit geeft het gebouw een moderne luxe uitstraling. De materialen, zoals hout, geven de appartementen net dat bijzondere accent. Om eenheid te creeeren is dit overal toegepast en het is appartementengebouw gekromd ontworpen om een prachtige gemeenschappelijk groene binnentuin, grenzend aan de bestaande wijk Het Hout. De halfverdiepte parkeergarage valt door de hoogteverschillen van de glooiende tuin nauwelijks nog op.

De woningen in Eikenhout zijn niet alleen modern maar ook uiterst duurzaam en veilig. Koken en verwarmen geschiedt elektrisch in plaats van gas en de appartementen zijn hoogwaardig geïsoleerd. Op het dak, buiten uw zicht, liggen vele zonnepanelen. Dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee! In het rechterdeel worden 26 ruime koopappartementen gerealiseerd met complete luxe badkamer en moderne keuken. Ook heeft elk appartement een heerlijk zonnig balkon met uitzicht op de groene tuin en de rustige gelijknamige straat Eikenhout waar veelal jonge gezinnen wonen.
De koopappartementen Type A, Type B en Type C variëren van circa 91 tot 105m². Onder het gebouw komt een parkeergarage voor 80 auto’s en voor uw fiets wordt een gemeenschappelijke berging gerealiseerd met eigen ingang. Naast de halfverdiepte parkeergarage worden op het terrein tevens twee parkeervakken met in totaal 11 parkeerplekken extra gecreëerd. De rand van de tuin aan de straatzijde wordt dusdanig slim ingericht dat er rekening is gehouden om in de toekomst deze 11 parkeerplaatsen uit te breiden naar 16 indien daar behoefte aan is. De tuin zelf is overigens helemaal autovrij. Alleen voor hulpdiensten zal uiteraard de mogelijkheid bestaan om de entrees te bereiken. Voor de hoofdentree zal dat via de achterzijde gebeuren door middel van een pad met halfverharding.

Ondanks dat Van Herk makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

Omgeving

Plan Eikenhout wordt gerealiseerd aan de westzijde van Houten in de wijk Het Hout. Houten is een prachtig, gemoedelijk dorp met stadse voorzieningen, allen op fietsafstand bereikbaar. In deze groene gemeente, strategisch in het midden van het land gelegen, komen natuur, vriendelijkheid, rust en vrijheid helemaal samen.

In de buurt van Houten liggen fantastische fietsroutes langs boomgaarden waar u met de e-bike prachtige tochten kunt maken. Maar ook Houten zelf is per fiets uitstekend bereikbaar. Houten is in 2008 en in 2018 zelfs benoemd tot Beste Fietsstad van Nederland! Ten noorden van Houten begint de Utrechtse Heuvelrug waar tal van recreatiemogelijkheden zijn. Daarbij is het recreatiegebied Nieuw Wulven een aanwinst voor uw woonomgeving. Er zijn diverse wandelgebieden om de gehele omgeving te verkennen. Wilt u met de kleinkinderen een dagje plezier beleven? Bezoek dan makkelijk met de trein het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Houten telt ongeveer 50.000 inwoners en kent vele voorzieningen, zoals winkels, horeca, cultuur, twee treinstations en een polikliniek (st. Antonius ziekenhuis). Het beschikt naast de twee grote moderne winkelcentra tevens over een bruisend oud dorpsplein (het Oude Dorp) voorzien van vele gezellige terrassen. Op steenworp afstand bevindt zich de stad Utrecht.
Houten wordt omringd door haar Rondweg die elke automobilist eenvoudig leidt naar andere naastgelegen gezellige dorpen en de snelwegen A27 en A12.

Hoewel Castellum centrum, het oude dorp, de stad Utrecht en de dorpen Bunnik, Wijk bij Duurstede en Zeist ontzettend snel te
bereiken zijn, biedt de wijk Het Hout tal van eigen voorzieningen. Zo zijn er direct om de hoek sportverenigingen, een bibliotheek met buurthuis, een apotheek en huisartsenpost.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop januari 2020
Start bouw september 2020
Verwachte oplevering november 2021

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eikenhout

Van € 385.000 tot € 399.000 v.o.n.