Hof van Huesse

Huissen Verkoop gestart
Van € 485.000 tot € 645.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (17 beschikbaar)
  • Wonen 102 tot 117 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 1 m²
Blikvanger Koop nu en ontvang extra zonnepanelen of een keukencheque cadeau!

Open Huis

  1. Zaterdag 1 april van 11:00 tot 15:00

Project Hof van Huesse

Een gloednieuwe ENERGIENEUTRALE woning in hartje centrum van Huissen met alle voorzieningen binnen handbereik, wil jij dat ook? Koop dan voor 1 mei 2023 een stadswoning in Hof van Huesse en ontvang een extra pakket zonnepanelen cadeau! Voor alle kopers van de appartementen ligt er een keukencheque van € 7.500,-incl. BTW klaar. Met dit bedrag komt je droomkeuken binnen handbereik.

Prognose startbouw: juni 2023

Wil je naast de digitale informatie je vragen persoonlijk stellen aan een van de verkopende makelaars? Op zaterdag 1 april ben je welkom tijdens de NVM Open Huizen Dag tussen 11:00-15:00 uur bij Jansen Totaal Wonen. Je kunt vrijblijvend en zonder afspraak binnenlopen tijdens het Open Huis.

Hof van Huesse wordt een geweldige plek om te wonen, te leven en te beleven. De 12 eengezinswoningen en 18 appartementen liggen rondom een groen en besloten hofje waar je je even kunt terugtrekken of juist je buren kunt ontmoeten. De drukte van de stad lijkt even ver weg, maar toch woon je midden in het centrum van Huissen. De verkoop is eind 2022 gestart. Er zijn nog diverse woningen en appartementen beschikbaar dus schrijf je snel in via de projectwebsite of neem contact op met een van de verkopend makelaars.

Op de locatie van de Aloysiusschool, gelegen midden in het historische centrum van Huissen ontwikkelt Janssen de Jong Projectontwikkeling het project Hof van Huesse. Ze zijn samen met FARO Architecten en landschapsarchitect Buro Lubbers medio 2021 door de gemeente Lingewaard geselecteerd als winnaar van een ontwikkelingscompetitie voor de herontwikkeling van deze prachtige plek.

Er worden in totaal 30 wooneenheden gerealiseerd waaronder 12 bijzondere stadswoningen, 6 luxe appartementen en 12 betaalbare huurappartementen. Er zal een semi-openbare parkeerkelder gerealiseerd worden met in totaal 89 parkeerplekken. Uiteraard heeft ieder appartement of iedere stadswoning straks een eigen parkeerplaats en een eigen berging.

Project Hof van Huesse wordt een fijn, duurzaam, architectonisch zeer hoogwaardig woonensemble met een historisch karakter. Binnenin het ensemble ligt een groen hof met de kwaliteiten van een intieme kloostertuin.

Heb je vragen over het project of wil je op de hoogte gehouden worden over de huurappartementen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars.

Disclaimer
Aan de getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend; het zijn artist impressions.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop november 2022
Verwachte start bouw juni 2023

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing