Stasjon Hurdegaryp

Hurdegaryp In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16

Project Stasjon Hurdegaryp

Stasjon Hurdegaryp

Start verkoop verwacht eind november 2021

16 appartementen
In samenwerking met Gemeente Tytsjerksteradiel gaan Lont en Montagne nabij Station Hurdegaryp 2 luxe woongebouwen realiseren. In Woongebouw Zuid aan de Reidroas komen 16 riante koopappartementen met een gebruiksoppervlak van 80-84 m².

Alle appartementen krijgen 2 slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet, een terras of balkon en een houten buitenberging. Optioneel kan de indeling van de koopappartementen aangepast worden naar de wensen van de kopers. Het gebouw krijgt een centraal trappenhuis met lift. Naast het gebouw met koopappartementen komen 16 eigen parkeerplaatsen.

Situatie
Met de aanleg van de Centrale As heeft de Rijksstraatweg in Hurdegaryp zijn functie als drukke doorgaande weg verloren. Hierdoor heeft deze weg nu een autoluwe inrichting gekregen. De verkeerslichten ter hoogte van het station zijn verdwenen en er is een veilige doorgang onder het spoor aangelegd. Vanaf Stasjon Hurdegaryp neem je makkelijk de trein richting Leeuwarden of Groningen. Via de N355 ben je zo in Leeuwarden of op de Centrale As richting Dokkum, Drachten en Groningen.

Wonen aan de rand van Hurdegaryp
Wonen aan de rand van Hurdegaryp met de dynamiek die hoort bij een station. De woongebouwen liggen op loop-/fietsafstand van de centrale (winkel)voorzieningen in Hurdegaryp, met tegelijkertijd diverse Friese steden in de buurt. Stasjon Hurdegaryp heeft de natuur van Grote Wielen en het Bos van Ypey dichtbij. Dit maakt Stasjon Hurdegaryp een ideale plek om te wonen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop november 2021

Woningtypen

In dit project worden 16 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Stasjon Hurdegaryp

Prijs op aanvraag