Willem-Alexanderhof fase 5 west

Julianadorp Verkoop gestart
Van € 245.000 tot € 605.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 58 (11 beschikbaar)
  • Wonen 122 tot 177 m²
  • Aantal kamers 6 tot 7
  • Perceel 125 tot 524 m²

Project Willem-Alexanderhof fase 5 west

De vijfde bouwfase krijgt dezelfde sfeer en uitstraling als de eerdere fasen. In deze fase is de grote hoeveelheid groen extra opvallend. Zowel in oost-west als in noord-zuid richting loopt een bede groen scheg die deze fase met fase 3 en 4 verbindt. aan de noordzijde wordt deze fase begrensd door water waar je met een bootje of kano kan varen. Het wordt dus wederom een wijkje dat karakteristiek is voor Willem Alexanderhof maar met een eigen identiteit.

Aandacht voor details en kwaliteit
Alle woningen in fase 5 zijn nieuw ontworpen voor Willem Alexanderhof. De ontwerpen zijn met veel aandacht voor details gemaakt door BBHD Architecten uit Alkmaar. Net als in de eerste drie fasen zijn de woningen ontwikkeld door de Helderse Bouw Kombinatie (HBK).

Er is veel keuzevrijheid in uitbreidingsmogelijkheden, de afwerking en extra opties.

Zeer energiezuinig A+++
Het grote voordeel van nieuwbouw is dat de woningen zeer energiezuinig zijn en gasloos. Met de hoge energieprijzen is dat
heel fijn. De woningen in fase 5 worden volgens de BENG-norm gebouwd. Dat is de afkorting van Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Alle woningen krijgen energielabel A+++. Door hoogwaardige isolatie, PV-panelen, een douchewater-WTW en
een lucht/water warmtepompsysteem hebben de woningen lage energiekosten. Voor dit systeem hebben alle woningen
vloerverwarming. In overleg met de installateur kan het duurzaamheids- en energiezuinigheidspakket nog verder worden uitgebreid.

Omgeving

Alle voorzieningen in de buurt Dichtbij alles, alles dichtbij Wonen in Willem-Alexander Hof betekent dat
alle dagelijkse voorzieningen dichtbij zijn. Dat maakt wonen comfortabel en maakt de wijk
een geweldige plek om te wonen. In de directe omgeving bevinden zich alle voorzieningen op loop- of fietsafstand. Ideaal wanneer u boodschappen moet doen of de kinderen naar school of de opvang moet brengen.

Maar ook het bruisende Den Helder ligt op een steenworp afstand van uw nieuwe woonlocatie. Prettig wanneer u gezellig wilt winkelen of wilt uitgaan. Daarnaast heeft u ook de rust van de landelijke omgeving naast de deur en zijn de zee en het strand dichtbij. Het strand is slechts 14 minuten fietsen. Willem-Alexander Hof biedt het beste van twee werelden.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2022

Woningtypen

Van de 58 huizen in dit project zijn er nog 11 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing