Hof van Zilt

Katwijk (ZH) Verkoop gestart
Van € 763.000 tot € 1.155.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (32 beschikbaar)
  • Wonen 183 tot 219 m²
  • Aantal kamers 6 tot 7
  • Perceel 298 tot 786 m²

Project Hof van Zilt

Hof van Zilt gaat op 15 april 2021 om 17.00 uur in verkoop via de projectwebsite hofvanzilt.nl

Tien prachtige, ruime twee-onder-één-kapwoningen en 22 vrijstaande villa’s met een riante tuin en de duinen als achtertuin. Dat is Hof van Zilt. De luxe villa’s liggen aan de zuidoostzijde van Katwijk op slechts vijf minuten fietsen van het centrum en dicht bij de natuur. Zo kunt u lekker wandelen in de duinen of met de honden of kinderen uitwaaien op het strand. Hof van Zilt is een fantastische, eigen plek om te wonen.

De vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen van Hof van Zilt zijn bijzonder fraai en stuk voor stuk uniek. Ze variëren in tinten baksteen, in opbouw metselwerk en in detaillering, maar samen vormen ze een smaakvol ensemble rondom een mooi, groen hof. De villa’s zijn gasloos, waardoor u bijdraagt aan een duurzame toekomst.

* ruime villa’s op grote kavels
* gelegen aan een groen hofje
* woonoppervlakte tussen 184 en 219 m2
* 2 woonlagen en een ruime zolder
* keuzemogelijkheden bij indeling
* comfortabel wonen door vloerverwarming en koeling
* houten kozijnen

Fraaie, duurzame villa's met riante tuin

Hof van Zilt bestaat uit royale, luxe en duurzame villa’s met een unieke uitstraling op een schiereiland. De woningen zijn ontworpen door KOW, een gerenommeerd architectenbureau. Dicht bij de duinen, het strand en het gezellige centrum van Katwijk... In Hof van Zilt woont u mooi en rustig met alle voorzieningen van het dorp binnen handbereik. Lekker wandelen in de natuur en ook gezellig een terrasje pakken na het winkelen. Met de honden of kinderen een frisse neus halen. Lekker uit eten in uw favoriete restaurant. Hof van Zilt is een fantastische plek om te wonen.

Unieke villa's

De villa’s zijn individueel herkenbaar door hun kleur en vorm. De collectieve kwaliteit is geborgd door eenheid in verscheidenheid als uitgangspunt te nemen. De woningen hebben bijvoorbeeld dezelfde kappen, maar steeds in een iets andere vorm. Ze hebben verschillende kleuren metselwerk, maar uit één palet. En diverse raamschema’s waardoor een dynamisch gevelbeeld ontstaat. Geen woning is hetzelfde. Toch passen ze allemaal goed bij elkaar en vormen ze duidelijk een geheel.

Knusse wijk op schiereiland

De luxe villa's liggen aan een groen hof. Door het hof loopt de toegangsweg in een lus langs alle woningen. Het groene hof zorgt voor geborgenheid en privacy. Het is een lieflijke plek waar u aan het begin van de avond een prettig rondje loopt met de hond of een potje badmintont met de kinderen. Rondom de villa’s in de parkachtige omgeving meandert een kleine waterloop. Daardoor ligt het mooie wijkje op een schiereiland.

De woningen zijn bereikbaar via verschillende bruggetjes, een heerlijk dorps gevoel. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van de villa’s, maar ook voor de tuinen en de openbare ruimte. Zo maakte een landschapsarchitect een landelijk ontwerp voor de inrichting van het groene hart en hebben alle villa’s een riante tuin. Veel tuinen grenzen aan het water, dus dat wordt optimaal genieten van de omgeving. Ook de aansluiting van de tuinen op het water is meeontworpen.

Duurzaamheid

De woningen worden aardgasvrij en beschikken over een duurzaam energiesysteem. Dit systeem bestaat uit een warmtepomp, een boiler en zonnepanelen. Het zorgt voor een goede woningverwarming, passieve vloerkoeling, warm tapwater en ventilatie. Met de zonnepanelen op het dak wekt u op een duurzame manier elektriciteit op voor uw woning. Op deze manier woont u energiezuinig en comfortabel.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2021

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 32 beschikbaar

Verkoopmakelaar

De Leeuw Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 071-405 16 16
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hof van Zilt

Van € 763.000 tot € 1.155.000 v.o.n.