Teisterbant

Kerk-Avezaath (Gem. Buren) Verkoop gestart
Van € 432.900 tot € 594.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 36 (7 beschikbaar)
  • Wonen 119 tot 154 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 222 tot 338 m²

Open Huis

  1. Donderdag 1 juni van 15:00 tot 17:00

Project Teisterbant

Verkoop gestart! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar dus schrijf je snel in!

Met nieuwbouwproject Teisterbant komt er een prachtige nieuwe wijk bij in Kerk-Avezaath. Dit wordt een heerlijke plek om te wonen voor zowel starters, doorstromers, gezinnen als senioren. Teisterbant bestaat uit 36 koopwoningen, waaronder tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woningen.

Impressies
De impressies laten de verschillende woningtypes van Teisterbant zien: van de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woning tot de rijwoningen met gevarieerde gevels. Door bijzondere details - zoals wit en donkergrijs gekeimde kaders, houten gevelbekleding en decoratieve spekbanden - ontstaat er een aansprekend straatbeeld. Weet jij al naar welke woning(en) jouw voorkeur uitgaat?

Dit is de planning
De verkoop is gestart! Schrijf je dus snel in op de woning(en) van jouw voorkeur. Je vindt op de aanbodpagina op de projectwebsite alles over de verschillende woningen. Ga naar de downloadpagina voor de plattegronden, de keuken- en sanitairbrochure en meer.

Financiering
We adviseren je om je te laten informeren over jouw financieringsmogelijkheden. Via een bank of hypotheekadviseur naar keuze kun je je laten adviseren en een hypotheek- of financieringsbelofte aanvragen. Zo weet je vooraf wat jouw financiële mogelijkheden zijn. De hypotheek- of financieringsbelofte kun je toevoegen aan je inschrijving.

Foto's

Omgeving

Kerk-Avezaath is een gemoedelijk dorp in de gemeente Buren, gelegen in de Tielerwaard in Gelderland. Het dorp ligt vlak bij bij Tiel en telt ruim 1.350 inwoners. De Tielerwaard wordt gewaardeerd om zijn rust, openheid en groene karakter. Hieronder lees je meer over de gunstige ligging van Kerk-Avezaath en al het moois dat de omgeving je biedt!

Groene omgeving
Woon je in Kerk-Avezaath, dan geniet je van een groene en waterrijke omgeving. Vlak bij liggen de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Via het Teisterbantpad maak je een mooie, afwisselende wandeling door de natuur. In uiterwaard Passewaay struin je urenlang door het groen en langs het water. Zin in een dagje strand en waterpret? Met de auto ben je zo bij Beldert Beach. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijk uitje: een mooi strand, helder zwemwater, waterglijbanen, een trendy beachclub en een speelpark voor kinderen.

In de buurt
Op circa 10 autominuten of een kwartier fietsen van Kerk-Avezaath vind je het historische centrum van Tiel. Er zijn verschillende basisscholen en plekken voor voortgezet onderwijs. Ook vind je er diverse supermarkten, restaurants, sportclubs en zorgvoorzieningen, waaronder ziekenhuis Rivierenland. Andere delen van het land bereik je gemakkelijk met de auto. Binnen 5 minuten ben je al op de A15, de snelwegverbinding tussen de A27 en de A2. Ideaal voor een dagje naar Utrecht, Den Bosch, Arnhem of Nijmegen!

Fijne dorpse sfeer
Kerk-Avezaath is een gastvrij en gemoedelijk dorpje met verrassend veel voorzieningen. Zo is er een openbare basisschool – De Blinker – met het karakter van een dorpsschool en ruimte voor onderwijs aan hoogbegaafde kinderen. Er is een dorpshuis met kinderopvang en gymlessen voor senioren. Het rijke verenigingsleven, met bijvoorbeeld een voetbal-, gymnastiek- en tennisclub, zorgt voor een gevoel van saamhorigheid. Dit wordt verder versterkt door de jaarlijkse evenementen zoals het Lentfeest en de oogstmarkt.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2022

Woningtypen

Van de 36 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Witte Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0344-619344
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Teisterbant

Van € 432.900 tot € 594.900 v.o.n.