De Welle

Koudum
Van € 425.000 tot € 580.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (9 beschikbaar)
  • Wonen 91 tot 139 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project De Welle

De Welle Koudum, appartementen

Wilt u wonen in het “Het warme hart” van Zuidwest Friesland? Binnenkort start de bouw van een nieuw levensbestendig-wonen-project in het centrum van Koudum. Wonen waar anderen vakantie vieren. De Friese meren; de Morra en Fluessen op fietsafstand net als het bosrijke en glooiende gebied van Gaasterland.

Koudum heeft een knus centrum met een gezellige winkelstraat en een goed gesorteerde supermarkt. Er zijn voldoende voorzieningen aanwezig. Basisscholen en voortgezet onderwijs, een sporthal en sportvelden, een vakantiepark met jachthaven en golfbaan.

De basisscholen zijn onlangs gezamenlijk gevestigd op een nieuwe locatie. Hierdoor is het oude schoolterrein “De Welle”, beschikbaar gekomen voor nieuwbouw. Deze mooie locatie ligt op loopafstand van het centrum. Het project bestaat uit een appartementen-gebouw (8 appartementen en 2 penthouses) dat aan de Onderweg ligt en uitzicht heeft op een kleinschalige jachthaven en de nieuw te bouwen woningen aan de Vermaningsweg.

Het geheel is zodanig ontworpen dat het de uitstraling heeft van grondgebonden woningen. Daarmee sluit het aan op het bestaande bebouwingsbeeld in de omgeving. Er zal worden gebouwd volgens de nieuwste bouwnormen. Degelijk en kwalitatief en tevens energiezuinig. Bovendien voldoet het project aan de BENG-eisen. (Bijna Energie Neutraal Gebouwd). Een BENG-gebouwd huis is daarmee een fijne plek om te wonen. Een comfortabel huis, zonder tocht en met voldoende verse lucht.

Voor alle woningen geldt dat er geen gas wordt verbruikt. Er is een grondwarmte-wisselaar en de appartementen zowel als de begane grond van de woningen hebben vloerverwarming met topkoeling. Er zijn zonnepanelen en WTW ventilatie-unit. De woningen zijn onderhoudsarm en hebben kunststof kozijnen.

Kopers van een energiezuinig nieuwbouwhuis kunnen bij hypotheekaanbieders vaak rekenen op een gunstiger rente én aanspraak maken op extra hypotheekruimte. (Bovenop de 100% van de waarde van de koopwoning nog eens 9.000 euro extra)

Appartementen
Het charmante appartementsgebouw bestaat uit 10 ruime appartementen. Op de begane grond zowel als op de eerste etage ieder: Twee 4-kamer hoekappartementen (96m2) en twee 3-kamerappartementen (91m2) Op de tweede verdieping twee grote penthouses (139m2). In het plan is ruimte gehouden voor persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld om een slaapkamer bij uw woonkamer te betrekken. De ruime balkons aan de voorzijde hebben uitzicht op het Havenkwartier. Aan de achterzijde van het gebouw heeft ieder appartement zijn eigen opgang én een tweede ruim terras. Ook de lift en het trappenhuis zijn aan de achterzijde gelegen. Ieder appartement heeft een beging en een eigen parkeerplek. Zie voor indeling en maten verder bij de aanmelding van het specifieke appartement.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Makelaardij P.J. de Jong

Telefonisch bereikbaar tot 12:30
Bel 0515-542048
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Welle

Van € 425.000 tot € 580.000 v.o.n.