De Welle ~ Vermaningsweg Koudum

Koudum
Van € 457.000 tot € 459.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 2 (2 beschikbaar)
 • Wonen 126 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 337 tot 361 m²

Project De Welle ~ Vermaningsweg Koudum

Wilt u wonen in het “Het warme hart” van Zuidwest Friesland? Binnenkort start de bouw van een nieuw levensbestendig-wonen-project in het centrum van Koudum. Wonen waar anderen vakantie vieren. De Friese meren; de Morra en Fluessen op fietsafstand net als het bosrijke en glooiende gebied van Gaasterland.

Koudum heeft een knus centrum met een gezellige winkelstraat en een goed gesorteerde supermarkt. Er zijn voldoende voorzieningen aanwezig. Basisscholen en voortgezet onderwijs, een sporthal en sportvelden, een vakantiepark met jachthaven en golfbaan.

De basisscholen zijn onlangs gezamenlijk gevestigd op een nieuwe locatie. Hierdoor is het oude schoolterrein “De Welle”, beschikbaar gekomen voor nieuwbouw. Deze mooie locatie ligt op loopafstand van het centrum. Het project bestaat uit een appartementen-gebouw (8 appartementen en 2 penthouses) dat aan de Onderweg ligt en uitzicht heeft op een kleinschalige jachthaven en de nieuw te bouwen woningen aan de Vermaningsweg.

Het geheel is zodanig ontworpen dat het goed aansluit op het bestaande bebouwingsbeeld in de omgeving. Er zal worden gebouwd volgens de nieuwste bouwnormen. Degelijk en kwalitatief en tevens energiezuinig. Bovendien voldoet het project aan de BENG-eisen. (Bijna Energie Neutraal Gebouwd). Een BENG-gebouwd huis is daarmee een fijne plek om te wonen. Een comfortabel huis, zonder tocht en met voldoende verse lucht.

Voor alle woningen geldt dat er geen gas wordt verbruikt. Er is een grondwarmte-wisselaar en de appartementen zowel als de begane grond van de woningen hebben vloerverwarming met topkoeling. Er zijn zonnepanelen en WTW ventilatie-unit. De woningen zijn onderhoudsarm en hebben kunststof kozijnen.

Kopers van een energiezuinig nieuwbouwhuis kunnen bij hypotheekaanbieders vaak rekenen op een gunstiger rente én aanspraak maken op extra hypotheekruimte. (Bovenop de 100% van de waarde van de koopwoning nog eens 9.000 euro extra).

Aan de vermaningsweg worden twee ruime vrijstaande woningen gebouwd, met veel ruimte voor eigen inbreng in de indeling van de woningen. Te denken valt aan meer of minder slaapkamers, in de aanbouw een slaapkamer met badkamer op de begane grond, kantoor aan huis met een berging of een ruime garage. Met deze aanbouw is de woning klaar voor de toekomst!

De woningen hebben een zelfde uitstraling, maar worden elk met een eigen steenkleur gebouwd.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 2 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Vermaningsweg_W_11

  Vrijstaande woning € 457.000 v.o.n.
  • wonen 126 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Vermaningsweg_W_11 (Bouwnr. 1) 126 m² wonen 4 kamers € 457.000 v.o.n.
 • Vermaningsweg_W_12

  Vrijstaande woning € 459.000 v.o.n.
  • wonen 126 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Vermaningsweg_W_12 (Bouwnr. 1) 126 m² wonen 4 kamers € 459.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Makelaardij P.J. de Jong

Morgen bereikbaar vanaf 8:00
Bel 0515-542048
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Welle ~ Vermaningsweg Koudum

Van € 457.000 tot € 459.000 v.o.n.