De Markt van Krimpen appartementen De Waterlelie

Krimpen aan de Lek Bouw gestart
Van € 330.000 tot € 385.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (geen beschikbaar)
  • Wonen 86 tot 91 m²
  • Aantal kamers 3

Project De Markt van Krimpen appartementen De Waterlelie

UITVERKOCHT!

Project De Markt van Krimpen, gebouw De Waterlelie
De komende jaren wordt de laatste fase van het project “de Markt van Krimpen” gerealiseerd. Het volledige centrum van Krimpen aan de Lek is dan ingrijpend vernieuwd en alle dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand aanwezig. Niet alleen een uitgebreid aanbod aan winkels en diensten, maar ook culturele en medische voorzieningen waaronder een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapie, een apotheek, tandartsen, etc. etc..

Er is bij het ontwerp van het nieuwe centrum veel aandacht, tijd en geld besteed aan de uitstraling en architectuur van de gebouwen. U ziet dat terug in de impressies van het project, of als u een keer het centrum bezoekt. De vernieuwing van het centrum van Krimpen aan de Lek geldt inmiddels als voorbeeldproject voor veel andere plaatsen. Omdat we allemaal langer leven, hebben immers steeds meer mensen de behoefte om in een mooie omgeving en een moderne energiezuinige woning dichtbij alle dagelijkse voorzieningen te wonen. Dat is in Krimpen aan de Lek uitstekend gelukt!

Eén van de nieuwe gebouwen die nu wordt gerealiseerd is “De Waterlelie” met 22 hedendaagse appartementen in verschillende afmetingen en prijsklassen. Alle appartementen zijn standaard voorzien van eigen zonnepanelen en een warmtepomp zodat de maandelijkse lasten beduidend lager uitvallen dan bij vergelijkbare woningen uit vroeger tijden. Ook heeft elk appartement een privé parkeerplaats (eigendom). Het vloerverwarmings-systeem in de woningen kan (optioneel) ook worden ingezet om te koelen. Iets wat de laatste jaren steeds meer noodzakelijk blijkt te worden om het wooncomfort te behouden.

Door de toepassing van de moderne technieken zijn de woningen in de Waterlelie weliswaar duurder om te bouwen, maar door de energiezuinigheid en de extreem lage rente van de laatste jaren zijn de werkelijke woonlasten voor de kopers erg laag.

Vraag de makelaars om nadere informatie. De start bouw is gepland in het eerste kwartaal van 2020. Van het project is een digitale brochure beschikbaar die u kosteloos kunt ontvangen bij de betrokken makelaars. Wilt u liever een gedrukt exemplaar, neem dan even telefonisch contact op.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juli 2019
Start bouw oktober 2020

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing