Broekgraaf - Kristalstaete

Leerdam In voorbereiding
Van € 360.000 tot € 440.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18

Project Broekgraaf - Kristalstaete

Binnenkort in de verkoop / in voorbereiding

Kristalstaete te Leerdam (Broekgraaf): 18 koopappartementen.
Wonen op een centrale plek in Leerdam met alle voorzieningen (van het Europaplein en het centrum van Leerdam) dichtbij? Dan is Kristalstaete echt iets voor u! Kristalstaete zal gebouwd worden ter plaatse van het voormalige hoofdveld van Leerdam Sport '55, in het verlengde van het gezondheidscentrum. Er zullen in dit nieuwbouwproject 18 koopappartementen worden gerealiseerd in de 'zuid-vleugel' van het complex op de eerste, tweede en derde verdieping. De begane grond gaat een maatschappelijke functie vervullen.

Het appartementencomplex zal een frisse verschijning zijn in een nieuw te ontwikkelen gebied in de nieuwbouwwijk Broekgraaf. In de directe omgeving is veel groen, ruimte voor parkeren en een goede infrastructuur van en naar het nieuwe woongebied aanwezig.

Planning
Op dit moment zitten we nog vol in de voorbereidingsfase richting de start verkoop van Kristalstaete. Zoals het er nu naar uitziet zullen wij in Q2 van 2022 in verkoop gaan met de appartementen.

Interesse
Heeft u interesse in één van de appartementen? We vertellen er graag op korte termijn meer over. Neem contact op met ons kantoor te Leerdam zodat we u kunnen registreren als geïnteresseerde en op de hoogte kunnen houden bij ontwikkelingen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop mei 2023

Woningtypen

In dit project worden 18 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Broekgraaf - Kristalstaete

Van € 360.000 tot € 440.000 v.o.n.