Mipatio

Leeuwarden Bouw gestart
Van € 320.795 tot € 393.320 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 43 (12 beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 120 m²
  • Aantal kamers 5
Blikvanger Unieke kans!! Nog enkele ruime appartementen beschikbaar.

Project Mipatio

In de ruim opgezette en groene wijk Nijlân, nabij het Van Harinxsmakanaal en naast de groene long wordt het luxe complex Mipatio gerealiseerd.

Het nieuwe inrichtingsplan de Groene Long is een aangelegd gebied waar volop in geleefd, gerecreëerd, gesport en gewandeld kan worden. Het verdient zeker de bijnaam “Central Park” Nijlân. Rondom Mipatio zijn goede voorzieningen te vinden. Direct naast het complex is openbaar vervoer, er is een kleinschalig winkelcentrum, en het Medisch Centrum Leeuwarden is binnen handbereik. Verder zijn in de wijk diverse goede zorgvoorzieningen te vinden en de locatie heeft zeer goede ontsluitingen en uitvalswegen.

De appartementen
Er worden appartementen gerealiseerd van 100 m², 120 m² en een penthouse van 115 m² met 52 m² dakterras! Het is mogelijk om de plattegronden aan te passen naar uw persoonlijke woonwensen. 

Iedere woning is voorzien van een warmtepomp, een gebalanceerde ventilatie systeem en PV zonnepanelen. Wilt u meer informatie over het afwerkingsniveau vraag dan naar de technische omschrijving van de appartementen.

Meer dan alleen wonen
Er zijn ook andere voorzieningen aanwezig, zoals een fitnessruimte waar u individueel of onder professionele begeleiding kunt sporten. Verder zijn er twee compleet ingerichte gastenverblijven. U kunt hier familie of vrienden laten overnachten. U kunt uw vrienden ook uitnodigen in het Grand Café. Laat u verwennen met een heerlijke maaltijd. Wilt u toch liever thuisblijven dan kan de maaltijd bij u in het appartement worden bezorgd.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw mei 2020

Woningtypen

Van de 43 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Makelaardij Hoekstra Leeuwarden

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 058 - 233 7 333

Makelaardij Friesland | Qualis

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 058-2449100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing