It Reidhintsje (De Klamp)

Leeuwarden Verkoop gestart
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (geen beschikbaar)

Project It Reidhintsje (De Klamp)

BINNENKORT IN VERKOOP

Aan It Reidhintsje in De Klamp fase 2 worden 9 geschakelde woningen gerealiseerd.

De tuinen zijn gelegen op het westen. De woningen bieden veel flexibiliteit. Zo kan je zelf kiezen welke stijl en indeling jij mooi vindt.

Voor de begane grond kan je kiezen uit 7 verschillende indelingen. Zo kan je bijvoorbeeld voor de hal kan je kiezen uit verschillende vormen en maten. De woonkamer kan zowel tuingericht en straatgericht gesitueerd worden. Hetzelfde geldt voor de (open of afgesloten) woonkeuken. Een bijkeuken kan inpandig maar is ook mogelijk als uitbouw. Je kan ook kiezen voor meer woonruimte door de woning uit te bouwen met 1,20 m of 2,40 m.

Ook voor de eerste verdieping zijn verschillende indelingen mogelijk. Zo kan je zelf kiezen hoe je de slaapkamers verdeeld. Ook de badkamer kan zowel aan de tuinzijde of straatzijde geplaatst worden. Liever een apart toilet? Ook dit is geen probleem.

De grote zolder is via een vaste trap bereikbaar en biedt veel ruimte en kan (meteen of later) ingedeeld worden met 1 of 2 slaapkamers. Ook kan de zolder eventueel worden uitgebreid met een dakkapel.

Wil je op de hoogte worden gehouden van dit project? Laat dan je gegevens achter op onze website.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2022

Woningtypen

In dit project worden 9 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

It Reidhintsje (De Klamp)

Prijs op aanvraag