WoonSpods058 (Middelsee)

Leeuwarden Bouw gestart
Van € 207.500 tot € 249.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (2 beschikbaar)
  • Wonen 92 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 60 m²

Project WoonSpods058 (Middelsee)

Het eerste project in de nieuwe wijk Middelsee, Woonspods#058.

De WoonSpods hebben iets bijzonders. Het zijn namelijk zogenaamde "rug-aan-rug" woningen. Twee woningen, welke met de ruggen tegen elkaar aan worden gebouwd.
Even wennen al die innovatie zonder traditionele achtertuin, maar dan zie je het: superzuinig, energieneutraal zelfs, comfortabel, eigenlijk vanzelfsprekend. Misschien wel eens eerder bedacht, maar nog nooit zo mooi uitgevoerd.

Een WoonSpod heeft altijd een open ruimte met veel licht, dankzij de grote ramen aan de voorkant. Wordt dat de woonkamer met woonkeuken? Wil je 2 of toch 3 slaapkamers? De sfeer en de aankleding bepaal je deels zelf.
Een huis waar je trots op kunt zijn.

De naam ‘Spod’ zegt het al een beetje: je eigen ruimte om te ontspannen, om samen in weg te kruipen. ‘Pod’ is dus Engels voor cocon of peul, en ‘spot’ is gewoon ‘spot’ als in ‘hotspot’. Vind maar eens een interessantere plek om te wonen.

Je maakt deel uit van de saamhorigheid op de twee eilanden van Middelsee - thuis geniet je van lekker veel privacy, met uitzicht op het water of aan de gezellige binnentuin!

Middelsee
Een typisch Fries waterstadje met een stoere haven. Maar dan modern, bewust compact gebouwd, duurzaam en groen. Met de comfortabele voorzieningen van nu. Gasloos, energiezuinig en energieneutraal. Geen buitenwijk, maar een nieuw stadje net buiten de oude stad.

Er komt hippe horeca, gedeelde binnentuinen, aanlegsteigers, heel bijzondere, avontuurlijke woonconcepten, zoals de WoonSpods, die rug-aan-rug liggen en de spannende loodswoningen rond een hoge, bakstenen ‘fabriekshal’. Minder auto’s, meer fietspaden en wandelpaden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2020
Start bouw december 2020

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

WoonSpods058 (Middelsee)

Van € 207.500 tot € 249.500 v.o.n.