BAKEN- 5 stoere herenhuizen in Middelsee

Leeuwarden
Van € 565.000 tot € 625.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 5 (5 beschikbaar)
  • Wonen 173 tot 198 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 116 tot 126 m²

Project BAKEN- 5 stoere herenhuizen in Middelsee

Centraal in Middelsee vind je Wetterstêd. Een stukje stad precies zoals je je een waterstad zou voorstellen. Imposante huizen aan een stadsgracht met kades, gezellige pleinen met kleinschalige horeca, en boomrijke singels. De ontwerpers van Wetterstêd lieten zich inspireren door diverse Friese steden. Zo proef je in deze nieuwe wijk verrassend veel karakteristieke elementen. De plek waar jij het anker uitgooit.

BAKEN dankt haar naam aan het prachtige appartementengebouw dat als landmark zichtbaar is aan het groene centrale plein in Wetterstêd. Net als het appartementengebouw zijn ook de herenhuizen ware blikvangers aan het stadspark aan de noordzijde van het plan.

BAKEN telt 11 luxe appartementen, 2 penthouses en 5 stoere herenhuizen. Vanuit jouw appartement of herenhuis geniet je van een wonderschoon uitzicht over groen, water en Wetterstêd.

5 STOERE HERENHUIZEN
Een herenhuis, een grachtenpand, een pakhuis. Het ontwerp van de vijf stoere herenhuizen doet denken aan de architectonische pareltjes zoals iedere historische binnenstad die aan de grachten heeft staan. Wat dit imposante vijftal onderscheidt is dat het stuk voor stuk moderne nieuwbouwwoningen zijn, waardoor je geniet van hedendaags comfort in een fantastisch eigentijds jasje.

Door verschil in kleur en de toevoeging van specifieke architectonische elementen heeft ieder herenhuis z’n eigen karakter. Met kap of plat dak: jij geniet van ongekend veel ruimte in huis. Met een royale woonkeuken op de begane grond, de extra verdieping, jouw eigen parkeerplaats en uitzicht over het park krijgt thuiswerken, vrienden ontvangen en optimaal genieten een geheel nieuwe dimensie.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

BAKEN- 5 stoere herenhuizen in Middelsee

Van € 565.000 tot € 625.000 v.o.n.