Haveneiland (Middelsee)

Leeuwarden In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27

Project Haveneiland (Middelsee)

Het is bijna zover!

Dit voorjaar starten we met de verkoop van de eerste fase van Haveneiland. De eerste fase bestaat uit 27 prachtige woningen in diverse types. Allemaal met uitzicht op het water. De helft van de woningen heeft zelfs een eigen aanlegsteiger. Van sfeervolle kadewoningen tot ruime stadswoningen, er is voor ieder wat wils!
Droom je van een leven aan het water? Ontdek de exclusieve entreevilla’s, kadewoningen of twee-onder-een-kapwoningen met of zonder eigen aanlegsteiger. Perfect voor liefhebbers van boten en watersport.

Stads wonen op een unieke plek

Aan het Van Harinxmakanaal wordt de gewilde wijk Middelsee uitgebreid met het nieuwe plan van Haveneiland. Het aanbod op deze levendige plek aan het water bestaat uit stoere woningen en appartementen met een stedelijk karakter. Het nieuwe buurtje heeft brede straten en een gezellige opzet waardoor je elkaar snel tegenkomt en kinderen heerlijk kunnen spelen.

Dat het project op-en-top duurzaam wordt, is voor ons vanzelfsprekend. Dankzij de warmtepomp met vloerverwarming en -koeling, het slimme ventilatiesysteem en de zonnepanelen woon je hier heel comfortabel en energiezuinig. Fijn voor het milieu en ook voor jouw portemonnee!

Wil je op de hoogte blijven van dit plan? Schrijf je dan in via de projectwebsite haveneiland Leeuwarden.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop mei 2024

Woningtypen

In dit project worden 27 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Haveneiland (Middelsee)

Prijs op aanvraag