Haveneiland (Middelsee)

Leeuwarden
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 60 (geen beschikbaar)

Project Haveneiland (Middelsee)

BINNENKORT IN DE VERKOOP

Eigentijdse nieuwbouw op Haveneiland in Middelsee

Een stoere woning aan het water. Met volop ruimte, groen én stadse gezelligheid. Een terrasje pakken, mensen ontmoeten, of in je boot stappen om een eindje te varen, het kan straks allemaal op Havenstad, het eerste deel van de nieuwe wijk Middelsee.

Onderdeel van Havenstad is Haveneiland, een ontwikkeling van Slokker Vastgoed en Lont. Het gaat om 2 eilanden de gelegen zijn naast de centrale haven die onderdeel is van Havenstad. Haveneiland is nog volop in ontwikkeling. Er komen ongeveer 60 a 75 stadswoningen, waarvan mogelijk een klein deel luxe appartementen. De plannen zijn nog niet in beton gegoten, maar het staat al wel vast dat het heel bijzonder wordt. Een plek waar je met plezier kunt wonen aan het water, in een eigentijdse woning met een bootje voor de deur. Een woning die industrieel en stoer is, maar ook ruim opgezet. Met genoeg pleintjes en openbaar groen in de buurt waar kinderen kunnen spelen en buren elkaar kunnen ontmoeten. Hip, duurzaam en sociaal.

Maar Haveneiland is ook een plek waar bezoekers van buitenaf welkom zijn om aan te meren, neer te strijken op een terras, of aan het water te recreëren. Een uniek stukje Friesland dat je nergens anders vindt. Zie jij jezelf hier al genieten?

Schrijf je in op de website en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 60 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Makelaardij Hoekstra Leeuwarden

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 058 - 233 7 333
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Haveneiland (Middelsee)

Prijs op aanvraag