PJ Blokhof

Leiden
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (geen beschikbaar)
Blikvanger PJ Blokhof te Leiden project in voorbereiding!

Project PJ Blokhof

Binnenkort start verkoop 24 koopwoningen PJ Blokhof te Leiden, indicatieprijzen zijn bekend !

Welkom bij P.J. Blokhof

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp van de woningen in project PJ Blokhof te Leiden.
Het project wordt gerealiseerd op de huidige Europcar locatie aan de Hoge Rijndijk 5, op loopafstand van het gezellige centrum van Leiden.

In het project worden 38 woningen gerealiseerd rondom twee binnenhoven (Sophia Antoniadishof en Sonja Witsteinhof). Door de groene hoven waar de meeste entrees van woningen aan grenzen wordt een fijne ontmoetingsplaats gecreëerd voor de bewoners.

Voor de omgeving zullen de hoven overdag ook toegankelijk zijn en kan er op deze manier ook kennis gemaakt worden met de buurt. Met daarnaast het diverse woonaanbod binnen P.J. Blokhof ontstaat er een binnenstedelijk community gevoel en dus een fijne leefomgeving.

Het kleinste hof (Sonja Witseinhof) ligt aan de hal met bergingen. Hier kunnen de bewoners van P.J. Blokhof hun fiets stallen en ontstaat ontmoeting.

Het ruimere hof (Sophia Antoniadishof) heeft meer plekken voor verblijf. Ook hier staat verbinding en ontmoeting tussen de diverse bewoners centraal. Hier ligt de focus op vergroening van de locatie en verbinding tussen de bewoners. De hoogwaardige architectuur in combinatie met de twee binnenhoven zorgt voor klassieke schoonheid in deze moderne tijd.

Er is een mix van diverse woningen:

Typen PJ Blokhof, indicatieprijzen zijn bekend !

type A - Plantsoen = BN34 tot BN37 , woonoppervlakte ca. 110,7 m² en indicatieprijs € 700.000,= en € 750.000,= v.o.n.
type B - Singel = BN13 tot BN19 , woonoppervlakte ca. 86 m² en indicatieprijs € 550.000,= en € 600.000,= v.o.n.
type C - Burgemeester = BN27 tot BN31, woonoppervlakte ca. 166 m² en indicatieprijs € 1.00.000,= en € 1.100.000,= v.o.n.
type D - Professor = BN25 & BN26 en BN32 & BN33 , woonoppervlakte ca. 159,6 m² en indicatieprijs € 950.000,= en € 1.050.000,= v.o.n.
type E - Fruin = BN21 tot BN24 , woonoppervlakte ca. 143 m² en indicatieprijs € 900.000,= en € 1.000.000,= v.o.n.

Om je alvast een indruk te geven van de indeling van deze woning zijn er alvast wat sfeerplattegronden van dit type beschikbaar bij de afbeeldingen, de sfeerplattegronden staan op volgorde van de hierboven genoemde typen.
De brochure, prijslijst en overige stukken volgen bij start verkoop! Hou de projectwebsite goed in de gaten of maak alvast een account aan op de projectwebsite.

Heeft u interesse in een van de woningen ?
Wilt u als eerste al het nieuws over PJ Blokhof te Leiden ontvangen? Meldt u dan vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief via de projectsite van PJ Blokhof. Brochure en prijslijsten zullen pas vanaf start verkoop beschikbaar zijn, hou de website in de gaten!

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 24 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

PJ Blokhof

Prijs op aanvraag