Nieuwe Rede

Leimuiden
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 80 (geen beschikbaar)

Project Nieuwe Rede

WORDT DIT STRAKS UW NIEUWE THUISHAVEN?
Waterrijk wonen, door groen omgeven en Leiden, Amsterdam en Schiphol tegelijk dichtbij. Een droomlocatie en misschien straks wel uw nieuwe thuishaven!

THUISHAVEN NIEUWE REDE
Nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden omvat tachtig riante koopwoningen in meerdere varianten. Zowel vrijstaande als geschakelde woningen zullen in het waterrijke landschap worden gerealiseerd. Dit gebeurt zowel op de dijk als in de polder. Daarnaast heeft bijna elke woning in het project een eigen aanlegplaats, waardoor je zo met de boot op de Westeinderplassen of op het Braassemermeer bent.

PRACHTIGE VAARROUTES
Leimuiden is bekend bij vele watersport liefhebbers. Als u nog geen waterliefhebber bent dan wordt u het hier wel!
Bekijk zeker eens (onder brochure) de vaarkaart met mooie vaarroutes naar o.a. De Kaag, Westeinderplassen, Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

ZORGELOOS GENIETEN IN EEN WEIDSE EN WATERRIJKE OMGEVING
Heerlijk genieten in uw eigen ruime tuin met vrij uitzicht, tijdens een prachtige wandeling of fietstocht door de polder of op het water vanaf uw eigen ligplaats. De mooiste vaarroutes beginnen in Leimuiden, of eigenlijk al vanaf uw toekomstige aanlegplaats in Nieuwe Rede! Zodra u het anker licht in deze waterrijke omgeving, nabij de Kagerplassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen, ontdekt u de mooiste plekken vol van flora en fauna. Varen naar Leiden of zelfs Amsterdam, het kan!

CENTRAAL IN HET GROENE HART
Leimuiden vormt de noordwestelijke poort tot het Groene Hart. Het gebied staat garant voor prachtige fiets- en wandeltochten. Met haar dorpse karakter heeft Leimuiden genoeg voorzieningen waaronder diverse sportverenigingen, een nieuwe brede school en diverse winkel- en horecagelegenheden. Het fraaie nieuwe dorpshart van Leimuiden met een eigen dorpshaven wordt straks het middelpunt van gezelligheid.

STRAND EN STEDEN DICHTBIJ
Buiten het waterrijke gebied is Leimuiden ook centraal gelegen en ben je binnen 20 minuten in Amsterdam en in 30 minuten in Den Haag. Schiphol en Leiden zijn beide binnen 15 minuten te bereiken. Even naar het strand? Binnen 20 minuten zit je op het strand in Noordwijk!

VOOR IEDER WAT WILS
Nieuwe Rede zal straks een mooie variatie in woningtypen bieden. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en daarnaast ook een aantal rijwoningen. Met tuinen direct gelegen aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje of de prachtige weidse polder. De voorbeeldverkaveling geeft een idee van hoe het gebied met 80 woningen eruit gaat zien. Het unieke plangebied aan water en polder komt steeds meer tot leven!

PLANNING EN FASERING
Na de succesvolle verkoop van de 13 aan de polderkant gelegen vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen uit fase 1 zijn nu alle voorbereidingen in gang gezet voor fase 2. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de details van de woningen uit fase 2, naar verwachting start de verkoop van deze fase nog voor het eind van dit jaar. In aanloop op de start verkoop zal er meer informatie over de woningen gedeeld worden.

INTERESSE?
Heeft u interesse in de woningen van Nieuwe Rede? Meldt u via de projectwebsite dan aan voor de nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen en t.z.t. uitgenodigd voor de start verkoop van fase 2. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

Foto's

360° foto's en video

Video

Nieuws

 • 4 oktober 2021

  Wonen aan vaarwater en natuur in Nieuwe Rede

  Waterrijk wonen, door groen omgeven en Leiden, Amsterdam en Schiphol dichtbij. Klinkt dit als iets voor jou? Het project aan de westkant van Leimuiden (ten noorden van Alphen aan den Rijn) heeft aan de ene kant het ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl
 • 30 april 2021

  Binnenkort in verkoop: Nieuwe Rede fase 2, Leimuiden

  Het nieuwbouwproject Nieuwe Rede omvat in totaal 80 riante koopwoningen met een mooie variatie aan woningtypes. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen; in Nieuwe Rede vind je het allemaal.

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl
 • 15 januari 2021

  Nieuwe ontwikkelingen in Nieuwe Rede

  Succesvolle verkoop fase 1We zijn zeer verheugd om je te vertellen dat alle 13 prachtige twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen uit fase 1 van Nieuwe Rede zijn verkocht! Wij feliciteren alle kopers en ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl

Woningtypen

In dit project worden 80 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Nieuwe Rede

Prijs op aanvraag