Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

Lent Bouw gestart
Van € 425.000 tot € 685.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (7 beschikbaar)
  • Wonen 99 tot 144 m²
  • Aantal kamers 3

Project Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

BOUW IS GESTART, NOG SLECHTS ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR! SCHRIJF JE IN VIA DE PROJECTWESITE.

Op de Terp omvat 41 hoogwaardige appartementen in drie kleinschalige appartementengebouwen. Als drie ware diamanten zullen zij de noordoever van de Waal sieren. Appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht, buiten een royaal terras en dan dat uitzicht. In één van deze luxe appartementen woont u straks tussen dorp en stad, in de besloten rust van de boomgaard of aan de eindeloze dijk. En dat op slechts 5 minuten fietsen van de historische binnenstad van Nijmegen!

Het zijn drie bijzondere gebouwen met speels afgevlakte hoeken. Ze voegen zich als vanzelf naar het landschap. De vormgeving zorgt voor schitterende zichtlijnen over de rivier, maar ook vanuit de wijk blijf je prachtige vergezichten houden dankzij de doordachte architectuur.

- Droomt u van eindeloze vergezichten vanuit uw woonkamer? Op uiterwaarden, rivier, stuwwal of de historische binnenstad van Nijmegen en de iconische Waalbrug?
- Houdt u van wandelen en fietsen over eindeloze dijken of door velden, of houdt u van de dynamiek van stad en prikt u graag een vorkje in één van de vele toprestaurants in de binnenstad?
- Wilt u onderhoudsvrij en energiezuinig wonen in een luxe appartement?
Dan bent u dé match voor één van de appartementen van Lents Buiten.

Omgeving:
Lents Buiten is de naam van het project van de ontwikkelingscombinatie AM/VanWonen. Tussen het oude tuindersdorp Lent en de nieuwe Bemmelsedijk creëren zij een bijzondere woonbuurt. U kijkt op de Ooijpolder, de boomgaard, de stuwwal, of richting de Waalbrug en de altijd levendige Waalkade.
De woningen van Lents Buiten zijn ontwikkeld met een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen en het natuurinclusief bouwen zorgt er voor dat de woningen perfect zullen passen in het bijzondere landschappelijke karakter van de nieuwe woonbuurt.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw juni 2020

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Op de Terp appartementen - Lents Buiten - Gemeente Nijmegen

Van € 425.000 tot € 685.000 v.o.n.