Lentse Pracht

Lent Verkoop gestart
Van € 644.000 tot € 899.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (14 beschikbaar)
  • Wonen 148 tot 190 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 207 tot 490 m²

Project Lentse Pracht

Exclusief wonen in één van de 17 herenhuizen of geschakelde villa’s van Lentse Pracht. Dorps woongenot omringd door groen en water, maar ook met alles wat de binnenstad van Nijmegen te bieden heeft op loopafstand! Nu in pre-sale: project Lentse Pracht – Nijmegen.

Lentse Pracht ligt in een uniek stukje Nijmegen. Om precies te zijn: in het mooie en waterrijke gebied tussen de Waal en Lent. Lentse Pracht wordt de parel van de regio. Het project verrijst aan de noordoever van de Waal aan de overkant van het centrum van Nijmegen. Uw directe woonomgeving aan de Spiegelwaal wordt vormgegeven door prachtige natuur. In minder dan 10 minuten fietsen bent u in het centrum van Nijmegen. En ervaart u de rijkdom van een levendige historie die verweven is met de hippe boetiekjes en winkels en een groot horeca aanbod waar u gezellig kunt borrelen en eten.

Het project bestaat uit 17 exclusieve herenhuizen en geschakelde villa’s waarvan er 14 beschikbaar zijn voor verkoop. De hoogwaardige herenhuizen en geschakelde villa’s staan op een plekje dat alles in zich heeft voor ultiem
woongenot. Geniet van het buitenleven met kinderen of kleinkinderen, ervaar de schoonheid en het karakter van Lent, dat elk seizoen anders kleurt.

“Een uniek stukje Nijmegen waar rust en het stadsleven samenkomen.”

Bekijk voor meer informatie de projectwebsite of neem contact met ons op via 024-6790921.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2024

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Lentse Pracht

Van € 644.000 tot € 899.000 v.o.n.