Hart van de Waalsprong - Front

Lent
Van € 365.000 tot € 690.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (9 beschikbaar)
  • Wonen 67 tot 140 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Hart van de Waalsprong - Front

De bouw van deze woning is begin april 2023 gestart.
KOOP NU DEZE WONING EN BETAAL GEEN RENTE TOT 1 maart 2024.
Nu kopen betekent in 2024 er wonen.

In het prachtige gebouw Front worden in verschillende groottes en variaties 3- en 4-kamer-appartementen aangeboden. Zo zijn er woningen met een terras danwel een balkon, met 1 of meerdere badkamers. De groottes variëren van circa 67 tot maar liefst 140 m2. Voor ieder wat wils.

Bij elk appartement wordt 1 parkeerplaats voor de auto verkocht danwel de mogelijkheid een parkeer abonnement voor één auto af te nemen in parkeerhuis Bliek. In de fietsenstalling op de begane grond is voldoende ruimte voor de fietsen. Front is een appartementengebouw dat gerealiseerd wordt boven een aantal winkels. Front kenmerkt zich door de 10 verdiepingen tellende toren die op de hoek van het gebouw boven het plein van Hart van de Waalsprong uitsteekt. In de eerste fase zijn de appartementen aan de noordkant (Donk en Elft) al in verkoop gebracht en is inmiddels gestart met de realisatie. Een aantal van de appartementen in Donk en Elft is nog te koop - verwachting oplevering 3e/4e kwartaal 2023.

Ligging: Hart van de Waalsprong in Nijmegen is volop in ontwikkeling.
Het eerste energie-neutrale winkelcentrum is in aanbouw en straks woon je hier om de hoek van een gezellig stadsplein met leuke winkels en horecagelegenheden. Ondertussen wordt ook al gewerkt aan een nieuw gevarieerd aanbod dat zeker duurzaam, comfortabel en energiezuinig genoemd mag worden. In een groene omgeving waar veel aandacht is voor flora en fauna en in de nabijheid van de uiterwaarden, de Waal en het oude stadscentrum van Nijmegen.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hart van de Waalsprong - Front

Van € 365.000 tot € 690.000 v.o.n.