Linnerpark vrijstaande woningen

Linne Bouw gestart
Van € 624.600 tot € 649.600 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 58 (geen beschikbaar)
 • Wonen 160 tot 168 m²
 • Aantal kamers 7 tot 8
 • Perceel 594 m²

Project Linnerpark vrijstaande woningen

Duurzaam wonen in een unieke wijk met een landelijk karakter...

Dat is leven in Linnerpark!

Linnerpark

Aan de rand van Linne, op de voormalige sportvelden en het gebied tussen de Akkerweg en de Rijksweg, is de veelzijdige nieuwbouwwijk “Linnerpark" ontstaan.
Het plan omvat vrije sector bouwkavels, geschakelde woningen, ruime halfvrijstaande en vrijstaande woningen, patiowoningen en riante semibungalows – alle met royale tuin.
Linnerpark heeft alles in zich om uit te groeien tot een geliefde woonomgeving: bijzondere comfortabele duurzame woningen van hoge kwaliteit, duurzaam en onderhoudsarm. Jong en oud, starters en settelers, zien in “Linnerpark” hun woondroom in vervulling gaan. Met de tal van opties, uitbreidingsmogelijkheden en indelingsvarianten kunt u uw woning en smaak op één lijn brengen.

Linne

Linne is gelegen aan de rivier de Maas in midden Limburg. Kenmerkend voor het gebied zijn de Maasplassen. Door uitgebreide grind- en zandwinning zijn deze grote waterplassen ontstaan. Tegenwoordig wordt het meer dan 3.000 ha grote gebied gebruikt voor waterrecreatie. Het is een waar eldorado voor watersporters, vissers en natuurliefhebbers.

Met de A73 en de A2 onder handbereik is Linne zeer snel en eenvoudig bereikbaar. Door gebruik te maken van deze snelwegen zijn de steden Eindhoven, Maastricht en Venlo allen binnen 30 minuten bereikbaar. Maar door de centrale ligging van Linne zijn ook Duitsland en België snel en eenvoudig te bereiken. In 5 minuten bent u met de auto of het openbaar vervoer (of 15 minuten met de fiets) in Roermond. Hier treft u het NS station waar u met de intercity van de NS een snelle noord zuid verbinding aantreft.

Zo is Linne de ideale woonplaats voor forensen die na het werk willen genieten van de rust en veiligheid. Het gebied Midden-Limburg biedt u cultuur, natuur, shopping en uitgaan. In het geval van Linne vooral de ligging dichtbij de stad Roermond. Deze stad heeft alles te bieden wat de consument wenst. Een prachtige historische binnenstad en uitgebreide shoppingmogelijkheden. De ligging naast natuurgebied Linnerweerd en het nationaal park de Meinweg zorgt ervoor dat u aan natuur niets ontbreekt. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw januari 2023

Woningtypen

Van de 58 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Linnerpark Parklaan 18

  Vrijstaande woning € 649.600 v.o.n.
  • wonen 168 m² wonen
  • aantal kamers 8 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Linnerpark vrijstaand Brummelhuis

  Vrijstaande woning € 624.600 v.o.n.
  • wonen 160 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Linnerpark vrijstaande woningen

Van € 624.600 tot € 649.600 v.o.n.