Lithse Oever

Lith Verkoop gestart
Van € 342.000 tot € 349.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 2 (2 beschikbaar)
 • Wonen 113 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 210 tot 235 m²

Project Lithse Oever

Welkom in Lithse Oever, een nieuwbouwplan met twee heerlijk ruim opgezette twee-onder-een-kapwoningen aan de Pastoor van Hapertstraat in het gemoedelijke dorp Lith. Hier wordt het heerlijk wonen en oeverloos genieten!

Wanneer je het dorp binnenkomt vanuit Oss of via de Lithse Dijk is het meteen te zien. Lith ligt prachtig aan het water van rivier de Maas. Het dorp heeft een gemoedelijke dorpskern met een wirwar van kleine paadjes (in de volksmond ‘weesjes’ genoemd). Deze paadjes verbinden de woningen en boerderijen die verspreid over de Lithse heuvel staan.

Lith heeft een rijke geschiedenis; al in het jaar 991 wordt de plaatsnaam genoemd in geschriften van de Franse koning. Uit de recentere tijden zijn monumenten zoals Bergkorenmolen Zeldenrust, gebouwd rond 1800, en de Pastorie uit 1845 nog te zien. Het witgepleisterde herenhuis dat bekend staat als het Doktershuis stamt zelfs al uit 1686. Lees de klassieke roman ‘Dorp aan de Rivier’ en waan je in het dorpse leven van weleer.

Heerlijk genieten
Wie tegenwoordig de spreekwoordelijke ‘overtocht’ naar het mooie Lith maakt, ontdekt een gezellig dorp met ruim 3.200 inwoners. Niet voor niets trekt de omgeving van de Maas bezoekers uit het hele land. Hier is het heerlijk genieten van een wandeling of fietstocht. Ga ook eens met een bootje of kano het water op, of pak het spectaculairder aan door te kiezen voor een wakeboard-les! Blijf je liever aan land? Ga lekker voetballen bij NLC’03 of leef je uit in Sportschool Lith!

Fijne voorzieningen
Een supermarkt, slager en bakkerij voor de dagelijkse
boodschappen zijn in het dorp te vinden. En elke week is er een markt op het kerkplein voor bijvoorbeeld verse groenten en bloemen. Voor de kinderen is er een basisschool en kinderdagopvang en voor het voortgezet onderwijs biedt het nabijgelegen Oss volop mogelijkheden. Voor wie in Gelderland moet zijn, de opstapplaats van de pont ligt direct achter de twee-onder-een-kapwoningen van Lithse Oever.

Goed bereikbaar
Vanuit de woningen wandel je in 5 minuutjes naar de gezellige dorpskern. Je bereikt net zo gemakkelijk de Veerweg om de pont te nemen naar Alphen, Dreumel en verder via de N322 de ‘Gelderse’ kant op. Brabant in kan eenvoudig via de Lithse Dijk. Dit is de aansluiting op de N625 die je in 10 minuten naar het centrum van Oss leidt.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2019

Woningtypen

Van de 2 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Twee-onder-één-kapwoningen

  2-onder-1-kapwoning Van € 342.000 tot € 349.900 v.o.n.
  • wonen 113 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 2) Onder optie 113 m² wonen 4 kamers € 349.900 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 3) Onder optie 113 m² wonen 4 kamers € 342.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Lithse Oever

Van € 342.000 tot € 349.900 v.o.n.