Kop van Oost Lochem

Lochem Verkoop gestart
Van € 345.000 tot € 406.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (7 beschikbaar)
  • Wonen 126 tot 150 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 139 tot 155 m²

Project Kop van Oost Lochem

Wonen tussen de wateren op Kop van Oost in Lochem
Op een werkelijk geweldige locatie in Lochem, tussen rivier de Berkel en het Twentekanaal ontwikkelt Nijhuis Bouw uit Rijssen binnenkort (in fases) een prachtig nieuwbouwplan.
In de 4 deelgebieden, met elk hun eigen opzet, vind je hier een gevarieerd aanbod aan woningtypes. Van appartementen tot tussenwoningen en zelfs vrijstaande woningen. Alles is mogelijk!

DE DEELGEBIEDEN
Wonen aan het kanaal
Aan het Twentekanaal komen kadewoningen met 3 of 4 bouwlagen. Een knipoog naar het verleden door hun stoere karakter. De woningen kijken uit over het Twentekanaal.

Wonen aan de Berkel
Twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen liggen aan de Berkelzijde. Hier heerste een meer informele dorpse sfeer. De afwisselende contour van de kappen, ruimtelijke accenten en kleurdetails zijn een echte blikvanger.

Wonen aan de Groene Hoven
Het hart van de wijk wordt gevormd door Wonen aan de Groene Hoven; een parkachtig overgangsgebied tussen de Berkel en het Twentekanaal. Het geeft het geheel een zekere samenhang. De woningen in dit deelgebied hebben leefruimtes die direct grenzen aan groene hoven, met slingerende wandelpaden tussendoor en doorkijkjes naar het Twentekanaal en de Berkel.

Wonen aan het stadsplein
Het stadsplein wordt gevormd door het appartementengebouw op het plein en een terugliggend woonblok van rijwoningen. Deze krijgen een wat stedelijke karakter. Het volume van het appartementengebouw sluit in massa aan op het gemeentehuis, maar heeft een eigen architectonische stijl.

LOCATIE
Tussen de Berkel en het Twentekanaal ligt Kop van Oost op een geweldige locatie, middenin Lochem. Kop van Oost ligt tegen het stadscentrum van Lochem met alle voorzieningen zoals een schouwburg, treinstation en compleet winkelaanbod binnen loopafstand. Geniet je meer van de rust en stilte? Binnen enkele minuten fiets je het Achterhoekse coulisselandschap in, waar de koeien nog met de poten in de rivier staan.

Vragen
Heb je nog aanvullende vragen? Wij staan graag voor je klaar!

Nieuw Wonen Achterhoek (Thoma Post Makelaars Lochem)
085 080 15 90 |

Beltman Makelaars Lochem
0573 432 432 |

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2022

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Nieuw Wonen Achterhoek

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 085-0801590

Beltman Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0573-432432
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing