Porseleinhaven

Loosdrecht Bouw gestart
Van € 815.905 tot € 1.043.370 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 5 (geen beschikbaar)
  • Wonen 186 tot 246 m²
  • Aantal kamers 6 tot 8
  • Perceel 60 tot 80 m²

Project Porseleinhaven

In Porseleinhaven woon je aan het water, in het nieuwe dorpscentrum van Oud-Loosdrecht. Wonen en recreëren komen op een unieke manier samen. Waar vroeger een porseleinfabriek stond, kun je nu exclusief wonen. Je geniet vanuit je pakhuis, herenhuis of appartement van het schilderachtige uitzicht over de haven. En je wandelt zo naar de winkels en horeca om de hoek. Voor de deur strijk je neer op het terras, stap je aan boord of duik je in het water van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Dit is wonen aan Porseleinhaven.

De royale pakhuizen zijn op dit moment in aanbouw. Hiervan zijn er nog slechts twee te koop. Eind dit jaar kun je hier al wonen! De pakhuizen hebben een commerciële ruimte op de begane grond van 58 m2 en daarboven drie of vier woonlagen van 186 of 246 m2. In Porseleinhaven verschillen de vormen en kleuren van de gevels. De pakhuizen die nog beschikbaar zijn, zijn twee prachtige gekleurde huizen die er bijzonder fraai uitspringen.

De pakhuizen bieden naast heel veel ruimte een geweldig uitzicht op de haven en op de Loosdrechtse plassen. De indeling van de pakhuizen is als volgt:

Begane grond
De entree en inpandige (fiets)berging liggen aan de achterzijde. De commerciële ruimte, met aparte ingang, ligt aan de voorzijde dus aan de kant van de haven. Hier kun je een winkel maken of een praktijk aan huis. Je kunt deze ruimte ook bij je woning betrekken.

Eerste woonlaag
Het dakterras ligt aan de keuken, op het westen, met uitzicht op de haven en de Loosdrechtse plassen. Aan de achterkant ligt de woonkamer met een fijn balkon met ochtendzon. Ook hier heb je een prachtig uitzicht op het water!

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is er ruimte voor drie slaapkamers, een badkamer, een ruime berging voor de was en een apart toilet.

Derde verdieping
De derde verdieping van bouwnummer 35 is een vrij indeelbare zolder die met een vaste strap te bereiken is. De derde verdieping van bouwnummer 31 is een volwaardige slaapverdieping met een tweede, royale badkamer, apart toilet en twee slaapkamers.

Vierde verdieping (bouwnummer 31)
De vierde verdieping van bouwnummer 31 bereik je met een vaste trap en is na de oplevering naar eigen wens in te delen.
Oud-Loosdrecht ligt midden in de natuur. De ultieme plek om te ontspannen en te genieten van de rust en ruimte om je heen. Waar je kijkt zie je water, maar ook Hollandse dijken en weidse weilanden met grazend vee. Typisch dorps, maar met alle voorzieningen in de buurt. Je strijkt gemakkelijk neer op een van de fijne terrassen aan het water of een van de kleine strandjes in de buurt. Doordat Loosdrecht een geliefd recreatiegebied is in de zomer, is er volop horeca aanwezig. Hier geniet je als bewoner het hele jaar van…

Bijzonderheden beschikbare pakhuizen:
- 58 m2 commerciële ruimte op de begane grond
- 186 of 246 m² woonoppervlakte (3 of 4 woonlagen)
- € 961.905,- of € 1.189.370,- vrij op naam (incl. commerciële ruimte begane grond)
- De begane grond (58m²) maakt onderdeel uit van het pakhuis en is in te richten als commerciële ruimte of kun je bij de woning betrekken
- Balkon aan achterzijde met ochtendzon
- Terras aan voorzijde met middag- en avondzon
- Onderhoudsarme gevels
- Inclusief zonnepanelen
- Inclusief twee eigen parkeerplaatsen
- Drie of vijf slaapkamers (mogelijkheid tot meer slaapkamers op de derde of vierde verdieping)
- Twee badkamers (bouwnummer 31)
- Inclusief SlimWonen huisbesturingssyteem

Genoemde koopsom is inclusief de volgende meerwerkopties:
- Rioolaansluiting droger
- Wandcontactdoos op aparte groep voor de droger
- Buitenkraan bij de voordeur
- Opwaarderen verwarming zolder
- Houten kozijnen
- Casco badkamer en toilet, naar eigen smaak in te richten
- Afgedopte waterleiding en –afvoer, loze leiding en wijzigen vloerverwarming ten behoeve van kookeiland

Heb je interesse? Neem dan contact op met Margretha Kiela. Je kunt ook een afspraak maken om de woning op de bouw te bezichtigen.

Binnenkort start de verkoop van herenhuizen en appartementen in de laatste fase van Porseleinhaven. Wil je hiervan op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website van Porseleinhaven.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de projectontwikkelaar. Je kunt hier echter geen rechten aan ontlenen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de projectwebsite waarnaar verwezen wordt.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop september 2017
Start bouw april 2018
Verwachte oplevering december 2020

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van de Steege Makelaarsgroep

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-4357040

Veerman Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 035-5825333
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing