Lopik Oost

Lopik Bouw gestart
€ 490.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 39 (1 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 706 m²

Project Lopik Oost

Lopik Oost: Wonen waar de zon opkomt

Momenteel nog 1 bouwkavel (36) beschikbaar. De bouw van het project is begin september 2022 gestart. Kijk op lopikoost.nl voor meer informatie over de beschikbaarheid of neem contact op met de verkopend makelaar.

Aan de oostzijde van Lopik dorp zal een nieuwe woonwijk gerealiseerd gaan worden. In 'Lopik Oost' zal ruimte zijn voor een uiteenlopend woningbouwprogramma, van vrijstaande woningen en twee onder één kapwoningen tot rijwoningen en appartementen. Ook zal er ruimte zijn voor zogenaamde starters- en seniorenwoningen. Kortom, een prettige mix van bewoners en leefstijlen.

In de eerste fase van Lopik Oost komen seniorenwoningen, twee onder één kapwoningen en vrijstaande woningen. In de tweede fase zullen 12 starterswoningen worden gebouwd, informatie over deze woningen is momenteel nog niet beschikbaar.

Locatie
Lopik Oost is gelegen aan de rand van het dorp. De voorzieningen zoals winkels, basisscholen, medisch centrum, openbaar vervoer en verschillende sportgelegenheden zijn goed bereikbaar. Het centrum van Lopik ligt op loopafstand. Vanuit de woningen bent u vrijwel direct in het buitengebied en het polderlandschap, de wandel en fietsroutes zijn goed bereikbaar. Lopik ligt tussen IJsselstein en Schoonhoven, beide zijn goed en snel bereikbaar via de provinciale weg.

Ondanks dat Van Herk makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop november 2021
Start bouw oktober 2022

Woningtypen

Van de 39 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Lopik Oost

€ 490.000 v.o.n.