Glaszicht fase 2

Maasdijk Bouw gestart
€ 631.700 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (1 beschikbaar)
  • Wonen 194 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 440 tot 455 m²
Blikvanger De bouw is gestart !

Project Glaszicht fase 2

LAATSTE WONING ! DE BOUW IS GESTART!

Na deze succesvolle verkoop is nu fase 2 in verkoop. Deze fase bestaat uit vier ruime twee-onder-een-kapwoningen.
Deze unieke en zeer ruime woningen worden door het Westlandse bouwbedrijf Eekhout midden in het gezellige dorp Maasdijk gerealiseerd!
Alle woningen hebben een royale kavel van maar liefst 440 m² en door het ontbreken van woningbouw aan de achterzijde (grenzend aan water en een tuinbouwbedrijf) bieden de tuinen veel privacy! Waar vind je dat nog in de Randstad?

Grootse woningen
De tweekappers zijn zeer ruime bemeten woningen met een breedte van maar liefst 7,20 meter! De woningen hebben een woonoppervlakte variërend van circa 185 m² tot circa 195 m². De vrijstaande gemetselde garage wordt standaard bij elke woning gerealiseerd. Deze is niet bij de woonoppervlakte meegerekend.

Luxe afwerking
De royale woonkamer heeft dubbele, openslaande houten deuren naar de diepe achtertuin. De ruime keuken beschikt over alle benodigde aansluitpunten voor het realiseren van een luxe woonkeuken.
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer waarin ruimte genoeg is voor een douche én een bad! De badkamer wordt voorzien van luxe sanitair van Villeroy en Boch en kan naar wens en smaak worden uitgebreid. In basis wordt het tegelwerk aangebracht tot aan het plafond, is er een inloopdouche, zwevend toilet, wastafelmeubel én ligbad!
De zolder is ingedeeld met een aparte kamer en het schuine dak wordt mooi afgewerkt met witte platen, na oplevering is deze ruimte dus zo in te richten als werkkamer, logeerkamer of extra slaapkamer. De stompe binnendeuren hebben geen bovenlichten en de altijd zichtbare V-naden in het plafond worden in de gehele woning netjes weggewerkt.

Extra zuinig wonen
De woningen zijn allen energieneutraal (EPC 0) en uitgerust met zonnepanelen, een duurzame warmtepomp en een CO2 gestuurd ventilatiesysteem. Alle verdiepingen zijn uitgerust met vloerverwarming waarmee in de zomer de vloer gekoeld kan worden en je in de winter lekkere warme voeten hebt. Kortom, comfortabel en helemaal klaar voor de toekomst!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop oktober 2019
Start bouw december 2020

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Glaszicht fase 2

€ 631.700 v.o.n.