Buitengoed - Wilgenrijk

Maassluis
Van € 345.000 tot € 419.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 39 (2 beschikbaar)
  • Wonen 120 tot 141 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 108 tot 300 m²
Blikvanger Buitengoed is een groene, waterrijke open buurt met een dorpse sfeer.

Project Buitengoed - Wilgenrijk

BUITENGOED
Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt in Wilgenrijk met een dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam. Dat zie je onder andere terug in de brede lanen, een vijver, oevers en een park.

Fraaie architectuur
Alle huizen en de twee kleinschalige appartementengebouwen in Buitengoed zijn ontworpen binnen de ontwerpfilosofie de “Maassluise School”. Er is eenheid, met ruimte voor variatie en een hoge mate van kwaliteit. Het zijn korte rijen huizen en er wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren metselwerk en pannendaken. Tuitgevels, veranda’s, dakkapellen en erkers zorgen voor diversiteit. Bovendien hebben diverse hoekhuizen fraaie, brede en diepe tuinen. Het aanbod is een mix van koop- en (vrije sector) huurhuizen.

In Buitengoed starten we binnenkort met de verkoop van de huizen aan RITSELING, ONDERLING en DOORKIJK.

RITSELING
oppervlakte van 126 m2 tot 137m2
koopsom van € 389.000,-- tot € 449.000,--

Altijd al aan het water willen wonen? Dit is uw kans!
De huizen aan Ritseling hebben een unieke ligging, aan de fraaie dijk aan de rand van Buitengoed. Vanwege deze fraaie ligging is gekozen voor extra diepe voortuinen. U heeft vanuit de zonnige voortuin én de keuken een geweldig uitzicht op het water en de dijk met knotwilgen. De stijlvolle huizen bevinden zich in een sfeervolle, groene en waterrijke omgeving.

ONDERLING
oppervlakte van 120 m2 tot 148m2
koopsom van € 345.000,-- tot € 469.000,--

Aan Onderling liggen vijf korte rijen huizen. Hier woon je op een prachtige plek rond de vijver van Buitengoed. De laan langs de vijver krijgt een warme en groene uitstraling, onder andere door de mooie beukenbomen die in de laan komen te staan. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen in een natuurlijke omgeving. De huizen hebben een fraaie, klassieke uitstraling. Diverse versieringen aan de tuitgevels maken deze huizen uniek.

DOORKIJK
oppervlakte van 129 m2 tot 144m2
koopsom van € 345.000,-- tot € 455.000,--

Doorkijk is geïnspireerd op de statige Hoflaan in Rotterdam Kralingen. Dat zie je onder andere terug aan het ontwerp van de nieuwe aanplant bomen, aan weerszijden van de weg. Parkeren kan aan de laan, maar ook in de parkeerhoven die verscholen liggen achter de achtertuinen. Aan Doorkijk liggen vier rijen huizen. Per rij worden oranje en antraciet pannendaken afgewisseld. En ook de gevels zijn heel gevarieerd, met langs- en dwarskappen, tuitgevels, Franse balkons en dakkapellen.

Heeft u vragen?
Zijn er voor u onduidelijkheden over het verkoopproces? Neemt u dan gerust contact op met Ooms makelaars of WVK makelaars voor meer informatie. Ook kunt de Woonwinkel van Wilgenrijk benaderen voor vragen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 39 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Ooms Schiedam/Vlaardingen

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-2730102

WVK Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 070-3861210
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing