Markus Keteer

Maastricht Verkoop gestart
Van € 254.500 tot € 309.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (geen beschikbaar)
  • Wonen 108 tot 124 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 97 tot 126 m²

Project Markus Keteer

Nieuwbouw 't Markus Keteer in Malberg te Maastricht
De verkoop is gestart. Een bijzonder stijlvol en compact nieuwbouwproject: ‘t Markus Keteer. 30 Woningen die zich kenmerken door een duurzame, strakke en minimalistische stijl en de moderne uitstraling. Deze moderne en stijlvolle woningen zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens praktisch.

Deze sfeervolle rij- en hoekwoningen in twee typen zijn ideale starters en gezinswoningen. Ze bieden alle ruimte om heerlijk te leven. De woningen hebben een open keuken aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde een lichte woonkamer met een schuifpui naar de fijne achtertuin.

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer. De 2e verdieping is naar eigen inzicht in te delen. De woningen beschikken allen over een berging in de achtertuin en er is een praktische achterom.

Houd je van lekker luieren in een ruime zithoek of brengt je al je avonden het liefst door aan de keukentafel? Is een uitgebreide Wellness-sessie je ultieme ontspanning of droom je van een walk-in closet? Per woningtype heb je de keuze uit diverse indelingsvarianten zoals Living, Culinair, Hotelsuite en Wellness met ieder hun eigen variaties. Per woningtype zijn er diverse mogelijkheden om je woning helemaal naar wens in te delen. Deze mogelijkheden ontdek je straks uitgebreid op Mijn Homestudios.

De getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen. Impressies zijn onder voorbehoud van wijzigingen!

Omgeving:
Op slechts 15 minuten fietsen vanaf hartje Maastricht ligt het sfeervolle en levendige Malberg. Malberg ligt aan de westrand en telt ca. 5.200 inwoners en kent een hoog voorzieningenniveau, Malberg heeft een mix van bewoners. Er zijn tal van recreatiemogelijkheden en dus ook veel verschillende verenigingen. Er ligt een sportpark met veel activiteiten en in het wijkcentrum 'Centre Manjefiek Malberg' is het altijd levendig.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop maart 2020
Verwachte start bouw december 2020
Verwachte oplevering november 2021

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Markus Keteer

Van € 254.500 tot € 309.500 v.o.n.