8 woningen Belvédère Sphinxterrein

Maastricht
€ 800.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (geen beschikbaar)
 • Wonen 155 m²
 • Aantal kamers 6
 • Perceel 99 tot 111 m²

Project 8 woningen Belvédère Sphinxterrein

8 WONINGEN BELVÉDÈRE SPHINXTERREIN TE MAASTRICHT

Wonen in een karakteristieke nieuwbouw woning op een historische plek in het centrum van Maastricht.

De materialisering van de woningen is fijngevoelig afgestemd op zijn omgeving. De toegepaste bakstenen en het zink refereren aan de voormalige fabrieksgebouwen die op het terrein stonden. De ranke aluminium kozijnen hebben de uitstraling van een authentiek stalen kozijn, de donkere kleur versterkt dit.
De woningen worden aangesloten op het duurzame energienetwerk van Ennatuurlijk. Door gebruik te maken van de restwarmte van de Sappi fabriek worden de woningen duurzaam verwarmd. Om extra comfort te genereren wordt ook de koeling via dit systeem geregeld. De woningen voldoen aan de laatste normen op het gebied van isolatie. Op het dak zijn zonnepanelen opgenomen zodat eigen energie opgewekt kan worden. Deze zijn op zuid georiënteerd.

Woning type A
De type A woning, gelegen op de hoek van het bouwblok, is uniek. Op de ruime begane grond is plaats voor een keuken met kookeiland. De 2 verdiepingen daarboven bieden plaats aan 5 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een berging. Op de bovenste verdieping, onder de kap, is plaats voor een hobbyruimte of opslag. Naast de stadstuin aan de achterzijde is aan de voorzijde van de woning een loggia gelegen op de bovenste verdieping.

Woning type B
De tussenwoning type B is zeer ruim van opzet en biedt op de begane grond ruimte voor een riante leef keuken. De grote glaspartijen aan de voor- en achterzijde zorgen voor optimale daglichttoetreding tot de leefruimten. Op de verdiepingen zijn 1 hobbyruimte, 5 ruime slaapkamers en 2 badkamers gelegen. Alsmede een berging en een technische ruimte. De woning heeft zowel een stadstuin op de begane grond als een dakterras op de bovenste verdieping.

Woning type C
De sheddaken van de type C woning versterken het industriële karakter en refereren naar het verleden van de plek waar de woningen staan. De lichte woonkamer en eettafel oriënteren zich op de stadstuin aan de achterzijde met een grote pui. De ruimte voor de keuken is gelegen aan de straatzijde. De 5 slaapkamers op de verdiepingen maken gebruik van 2 badkamers en tevens is er een berging, zolder en technische ruimte opgenomen. Het dakterras is georiënteerd op het westen.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Bouwtype C

  Tussenwoning € 800.000 v.o.n.
  • wonen 155 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwtype C (Bouwnr. 3) Verkocht 155 m² wonen 6 kamers € 800.000 v.o.n.
  Bouwtype C (Bouwnr. 5) Verkocht 155 m² wonen 6 kamers € 800.000 v.o.n.
  Bouwtype C (Bouwnr. 9) Verkocht 155 m² wonen 6 kamers € 800.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

8 woningen Belvédère Sphinxterrein

€ 800.000 v.o.n.