Makkum

Makkum
Van € 457.500 tot € 782.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 32 (4 beschikbaar)
 • Wonen 93 tot 204 m²
 • Aantal kamers 3 tot 5

Project Makkum

Let op prijzen zijn excl. BTW. De BTW is terug te vorderen bij verhuur.
Nu met gegarandeerde verhuuropbrengsten voor 3, 5 of 7 jaar ter hoogte van 3, 4 of 5 % netto.

Stap uit bed met je tenen in het zand

De zon op je gezicht, de wind door je haren en het zand tussen je tenen. Droom jij van een heerlijk recreatie-appartement aan het water? Dan is dit jouw kans. Aan het strand in het pittoreske Friese dorpje Makkum realiseren we 32 luxe recreatieappartementen. Een unieke plek waar je eerste rang geniet van het ongekend mooie uitzicht over het IJsselmeer. Waar het appartementengebouw stopt, begint de gezellige boulevard en het strand. Een droomkans die je niet kunt laten varen!

Een appartement op het strand van Makkum

Ontbijten op je balkon met uitzicht over het IJsselmeer. Lunchen bij één van de vele gezellige terrasjes in het historische centrum van Makkum. Dineren bij jouw strandtent om de hoek. En de dag afsluiten met een heerlijke wandeling langs het water. Met een recreatie-appartement aan het strand van Makkum geniet jij binnenkort iedere dag van een ongekend vakantiegevoel in eigen land.

Ligging:

Aan het strand van Makkum verrijst een onder architectuur gebouwd en duurzaam appartementencomplex met moderne appartementen. Welk appartement je ook kiest, je wordt iedere dag wakker met een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer. Hier geniet je van het beste van twee werelden : het comfort van je eigen appartement én de luxe van een hotel. Een hotel dat op een unieke plek staat, pal aan het strand. Niet voor niets weten vele gasten en toeristen deze plek inmiddels te vinden en staat de accommodatie hoog aangeschreven.

Naast de 32 recreatieve appartementen vind je diverse hotelkamers in het appartementengebouw. Het voordeel is dat jij als eigenaar gebruik kunt maken van de luxe hotelfaciliteiten in het complex, zoals het uitstekenden restaurant, de ontbijtservice, de roomservice, linnengoed en de professionele gastenontvangst. Daarmee is jouw appartement ook een duurzame investering als verhuurobject. Indien je je appartement (gedeeltelijk) wilt verhuren, kan dat geheel verzorgd worden door Vigilante.

Makkumerwaard (93m2)

Type Makkumerwaard is in alle opzichten een fantastisch appartement. Hier geniet je iedere dag van een ruime woonkamer, keuken met eiland, twee heerlijke slaapkamers met ieder een badkamer en suite. Niet te vergeten, het balkon met weids uitzicht over het IJsselmeer.

IJsselmeer (97m2)

Vrienden of familie op bezoek? Appartementtype IJsselmeer heeft ruimte genoeg met haar royale living en een ruime open keuken, met eiland. Blijven logeren kan altijd, want met twee slaapkamers en twee badkamers en suite, heeft iedereen zijn privacy. Samen borrelen op het balkon met een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer, maakt iedere dag tot een belevenis.

Sudwaard (129 m2)

Type Sudwaard is een appartement om u tegen te zeggen. Wat dacht je van een ruime living met een open keuken, twee badkamers en maar liefst drie royale slaapkamers? Met een balkon aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement heb je altijd een fantastisch uitzicht over de omgeving. Het kleinere balkon bij de entree, zorgt voor verrassend veel licht en uitzicht in de gang. Doordat dit appartement op de hoek van het gebouw is gesitueerd, geniet je bovendien van de extra raampartijen in de zijgevel. Het resultaat is een zonovergoten appartement.

Noardwaard en Kooiwaard (101m2)

Een heerlijk appartement, beter kun je type Noardwaard/Kooiwaard niet omschrijven. Twee slaapkamers, twee badkamers en vanuit je woonkamer een ongekend mooi uitzicht over het IJsselmeer. Dit appartement bevindt zich in de karakteristieke woontoren. Kies je voor een appartement bovenin, dan haal je een adembenemend uitzicht in huis. Met helder weer kun je zelfs de Waddeneilanden in de verte zien liggen. Niet voor niets koos de architect voor extra grote raampartijen om niets van dit uitzicht te hoeven missen.

De Waard XXL (204 m2)

Kies je voor appartement De Waerd XXL dan kies je voor het grootste appartement. Met vier slaapkamers, drie badkamers en twee volwaardige balkons aan de strandkant geniet je iedere dag van alle luxe die je je kunt wensen. De grote livingrooom met de ruime open keuken is het hart van jouw appartement. Alleen al het spectaculaire uitzicht over het IJsselmeer zal je gasten betoveren. De inpandige bergruimte en een vertrek met de mogelijkheid om hier je eigen wellness te creëren, maken het plaatje compleet.

Zie ook :

Foto's

Omgeving

Een unieke kans op een waanzinnige locatie

Met haar unieke ligging tussen de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese Meren is Makkum een strategisch vertrekpunt.
Geniet van de ruimte, rust en de weidse Friese vergezichten tijdens een fiets- of wandeltocht. Rij even naar Harlingen en maak een leuke dagtocht naar één van de Waddeneilanden. Of kies voor een boottocht over de Friese Meren, het Wad of het IJsselmeer. Het strand van Makkum is ook een geliefde plaats voor (kite)surfers.

Friesland heeft naast natuurschoon ook volop historische schoonheid in huis. Ontdek de gezellige winkelstraatjes in de Friese Elfsteden in de buurt, zoals Bolsward, Workum, Sneek, IJlst, Hindeloopen of Stavoren. Maar ook Harlingen is een fietstocht langs de Waddenzeekust meer dan waard. En wat dacht je van de sfeervolle hoofdstad Leeuwarden? Vaar door de stadsgrachten, neem een kijkje in het Fries Museum en ontdek waarom Leeuwarden in 2018 met recht de titel Culturele Hoofdstad van Europa mocht dragen.

Gelegen aan het IJsselmeer is Makkum van oudsher een levendig handelsdorp. Nog altijd vind je hier authentieke scheepswerven en ook de aardewerkfabriek van Koninklijke Tichelaar is een getuige uit deze florerende handelstijd. In het gezellige centrum van Makkum kom je nog altijd imposante pakhuizen tegen, die het dorpje een intiem en historisch karakter geven.

Met het strand en het IJsselmeer voor je deur hoef je je in Makkum geen moment te vervelen. Gelegen nabij de Afsluitdijk zit je binnen een uur rijden vanaf de Randstad aan het Makkumer strand.
Ook het Wadden Experience Center is een bezoek meer dan waard. Datzelfde geldt voor een wandeling door de Gaasterlandse bossen of een bezichtiging van het Woudagemaal in Lemmer, dat met recht behoort tot ons Werelderfgoed.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

 • Strand Residence Makkum / De Waard XXL

  Galerijflat € 782.000 v.o.n.
  • wonen 204 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Holle Poarte 12 (Bouwnr. 202) 204 m² wonen 5 kamers € 782.000 v.o.n.
 • Strand Residence Makkum / IJsselmeer

  Tussenverdieping € 472.500 v.o.n.
  • wonen 97 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Holle Poarte 12 (Bouwnr. 208) 97 m² wonen 3 kamers € 472.500 v.o.n.
 • Strand Residence Makkum / Kooiwaard

  Galerijflat € 620.000 v.o.n.
  • wonen 102 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Holle Poarte 12 (Bouwnr. 402) 102 m² wonen 3 kamers € 620.000 v.o.n.
 • Strand Residence Makkum / Noordwaard

  Galerijflat € 527.000 v.o.n.
  • wonen 101 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Holle Poarte 12 (Bouwnr. 101) 101 m² wonen 3 kamers € 527.000 v.o.n.
 • Strand Residence Makkum / Makkumerwaard

  Galerijflat Van € 457.500 tot € 515.000 v.o.n.
  • wonen 93 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Holle Poarte 12 (Bouwnr. 207) Verkocht 93 m² wonen 3 kamers € 457.500 v.o.n.
 • Strand Residence Makkum / Sudwaard

  Galerijflat € 632.000 v.o.n.
  • wonen 129 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Holle Poarte 12 (Bouwnr. 209) Verkocht onder voorbehoud 129 m² wonen 4 kamers € 632.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Makkum

Van € 457.500 tot € 782.000 v.o.n.