Meerstad Meeroevers en Tersluis

Meerstad
Van € 329.200 tot € 485.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 28 (geen beschikbaar)
 • Wonen 95 tot 135 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 227 tot 243 m²

Project Meerstad Meeroevers en Tersluis

Meerstad is er voor iedereen. Voor iedere woonwens en voor ieders dromen. Meerstad biedt daarom een grote verscheidenheid aan woningtypen, zoals rijwoningen, tweekappers, vrijstaande en energieneutrale woningen en waterwoningen. En, in Meerstad kun je op een van de eilanden of op een van de andere vrije kavels je eigen droomhuis bouwen. Volledig naar eigen inzicht en smaak.

Meerstad is volop in ontwikkeling. Zo zijn ze druk bezig met het verder uitgraven van het Woldmeer, het woonrijp maken van de woongebieden, met de introductie van nieuwe aantrekkelijke en betaalbare woningtypen, met het verfraaien van de toegangswegen, met de uitbreiding van de wandel- en fietsroutes en met de voorbereiding van de vaarverbinding met openbaar vaarwater.

Vermelde prijzen zijn een indicatie. De kavels verschillen in prijs. De woningtypes verschillen in prijs. Uw wensen verschillen in prijs.

Bekijk de verschillende typen
- Waterwoningen: in Meeroevers
- Mijn Schuurwoning: De Wierde in Tersluis
- 2/1 kapwoningen aan Langs de Erven in Meeroevers.

Binnenkort te koop:
- Waterwoningen: in Tersluis

Heeft u behoefte aan informatie over de te koop staande woningen neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij kunnen u natuurlijk ook vrijblijvend informeren over de verkoop van uw huidige woning en/of middels onze financieel adviseur van Huis & Hypotheek Groningen u een passend financieringsvoorstel doen.

Foto's

Omgeving

Wakker worden tussen het ruisende riet, je dag beginnen met een frisse duik in het Woldmeer en ’s avonds op de fiets naar de stad voor een gezellig etentje of een theatervoorstelling? In Meerstad kan dit allemaal, want je woont er middenin de natuur met tegelijkertijd het bruisende centrum van Groningen om de hoek.

MEERSTAD. Een prachtig woon- en recreatiegebied van ruim 2.500 hectare, met het Woldmeer als kloppend hart. Een heerlijk meer om aan of dichtbij te wonen. Met zwemmen en varen in de zomer en natuurlijk schaatsen in de winter.

De ontwikkeling van Meerstad gebeurt in stappen en de inrichting van het gebied wordt afgestemd op de woningvraag en de wensen van de huidige en de toekomstige bewoners. Daarbij blijft de ‘Meerstadbelofte’ altijd uitgangspunt: wonen, recreëren en leven in een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte en vrijheid om je heen. Uiteindelijk worden er zo’n 6500 woningen gerealiseerd.

Om er voor te zorgen dat alle woonwijken nu en later in dit prachtige landschap komen te liggen, investeert Meerstad nu en de komende jaren verder in de natuur. Zo wordt het Woldmeer steeds groter, worden bestaande en recent aangelegde groengebieden uitgebreid en verbonden, en komen er meer aantrekkelijke recreatieve routes.

De komende jaren zal Meerstad zich dus steeds verder gaan ontwikkelen in al haar facetten: de ideale combinatie van het buitenleven en het goede van de stad.

MEEROEVERS
Met Meeroevers is de eerste wijk van Meerstad gerealiseerd. Met aantrekkelijke huizen en kavels, veel groen en ruimte, aan het Woldmeer en met een school en kinderopvang, is de toon voor de woonkwaliteit van Meerstad gezet. Mede dankzij de actieve buurtvereniging heerst er een goede sfeer in de wijk. Inmiddels genieten al vele gezinnen van het wonen, leven en spelen in Meeroevers.

Net als in de nieuwe wijk Tersluis, staat ook in Meeroevers een bescheiden, recreatieve haven gepland. Bij voldoende belangstelling komt de haven centraal te liggen tussen de brede school en het Oeverpad, met de steiger langs het Woldmeer. Op dit moment bieden de ligplaatsen langs het karakteristieke ‘Waterfront’ nog voldoende aanlegmogelijkheden.

TERSLUIS
Tersluis is de tweede wijk van Meerstad. Liggend aan het Woldmeer, het Park en de vaarverbinding met stad en wad, is Tersluis een plek waar je kunt wonen met veel ruimte en natuur om je heen.

De sluis en de haven zullen straks bijzondere trekpleisters vormen in Tersluis. De openbare ruimte rondom de sluis bestaat straks uit een dorpsplein met toekomstige mogelijkheden voor kleinschalige buurtvoorzieningen, zoals winkels en een horecagelegenheid met buitenterras.
De kleine haven markeert aan de westzijde de entree naar Tersluis en zal plaats bieden aan boten van zowel bewoners als passanten.

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Waterwoningen Tersluis

  Vrijstaande woning Van € 329.200 tot € 485.000 v.o.n.
  • wonen 95 tot 135 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Meerstad Meeroevers en Tersluis

Van € 329.200 tot € 485.000 v.o.n.