Parkrand BLVD

Meerstad
Van € 450.000 tot € 600.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (12 beschikbaar)
  • Wonen 149 tot 197 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 159 tot 292 m²
Blikvanger Kom je ook Picknicken in het Park op zaterdag 13 mei 13-15.00 uur?

Project Parkrand BLVD

SAVE THE DATE | 13 mei |Evenement 'Picknicken in het Park'

Spreekt een eengezinswoning jou aan en wil je hier alles over weten? Kom dan naar het evenement ‘Picknicken in het Park’ op zaterdag 13 mei van 13.00 tot 15.00 uur op de projectlocatie aan de Vossenburglaan in Meerstad. Voor dit evenement wordt op de projectlocatie jouw toekomstige voortuin gerealiseerd. Meld je snel aan voor de nieuwsbrief en mis niks van dit evenement. Inschrijven kan op de projectwebsite: parkrandblvd.nl.

Je zoekt een nieuwe plek om te wonen. Net buiten het rumoer en de drukte van de stad. Waar je zowel een glooiend groen park als een groot meer als voortuin hebt. En toch profiteert van dynamiek en voorzieningen dicht bij. Spreekt dit jou aan? Dan is het nieuwbouwproject Parkrand BLVD in de wijk Groenewei in Meerstad echt iets voor jou! BLVD staat voor de boulevard die zich voor je huis bevindt. Je woont namelijk direct aan de brede hoofdweg, De Vossenburglaan. En daarachter ligt Park Meerstad en het Woldmeer. Vanuit je nieuwbouwwoning in Parkrand BLVD kijk je uit over al het moois dat Meerstad te bieden heeft. Een uitzicht dat nooit verveelt.

Parkrand BLVD is voor alle leeftijden, er komen 18 ruime rijwoningen en 29 gevarieerde appartementen. De woonconfigurator staat ook online. Zo stel je heel eenvoudig jouw droomwoning samen.

RIJWONING; EEN GEZINSWONING AAN DE BOULEVARD
Droom je van een ruime woning voor jezelf of voor het hele gezin? De 18 rijwoningen van Parkrand BLVD bieden van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee eigen parkeerplekken. De rijwoningen hebben een verkoopprijs vanaf € 450.000,- v.o.n.

Heb je interesse in één van deze woningen? Bel ons dan! Wij staan voor je klaar.

Foto's

Omgeving

“Hier is het gras groener”

In Parkrand BLVD geniet je van het beste van twee werelden. Je ervaart de ruimte en natuur van Groenewei. Flaneer door het grote, glooiende, groene Park Meerstad. Of recreëer op het strandje aan het Woldmeer. Daarnaast is de wijk het levendige, kloppende hart van Meerstad. Op steenworp afstand zijn diverse voorzieningen zoals een supermarkt, gezondheidscentrum en basisschool.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing