Hartje centrum, 31 huurappartementen Wonen in het Hart/ Kromme Elleboog

Meppel Oplevering gestart
Van € 845 tot 895 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 31 (9 beschikbaar)
  • Wonen 74 m²
  • Aantal kamers 3

Project Hartje centrum, 31 huurappartementen Wonen in het Hart/ Kromme Elleboog

APPARTEMENTENGEBOUW WONEN IN HET HART
Unieke kans om te wonen in het Hart van Meppel. Terrassen en gezelligheid op steenworp afstand. Midden in de gezellige binnenstad van Meppel worden 31 ruime en comfortabele huurappartementen gerealiseerd, welke vanaf oktober 2020 gereed zijn voor verhuur. De 3-kamerappartementen zijn verdeeld over 4 verdiepingen. Ze beschikken over 2 slaapkamers, een woonkamer met moderne open keuken, badkamer, separaat toilet en een berging op de begane grond. Parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage. Wonen in het hart betekent duurzaam en energiezuinig wonen. De appartementen zijn gasloos en worden verwarmd middels een warmtepomp. Deze voorzieningen zorgen voor lagere maandelijkse energielasten. Het appartementengebouw is voorzien van centrale zonnepanelen en een lift.

DE HUURAPPARTEMENTEN
* 74m2 groot
* 2 slaapkamers
* Vloerverwarming
* Moderne keuken met vaatwasser, combi-magnetron, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat en recirculatie afzuigkap
* Badkamer (kleurstelling: vloertegels antraciet/ zwart, wandtegels wit)
* Tuin of balkon
* Berging op de begane grond

BEZICHTIGING
Wil jij binnenkijken in één van de modelappartementen? Meld je aan voor een bezichtiging!

Iedere 1e en 3e donderdag van de maand houden we een kijkuurtje van 15.00 tot 16.00 uur. Vanwege corona graag vooraf aanmelden bij de makelaar.

- Oplevering oktober 2020
- Huurprijs vanaf € 845,- per maand exclusief elektra en water
- Servicekosten circa € 35 euro per maand
- Huurtermijn bij aanvang 1 jaar, daarna voor onbepaalde tijd

Heb je interesse om in het centrum van Meppel te huren, maak je interesse dan kenbaar bij de makelaar.

Foto's

Omgeving

Aan de Kromme Elleboog, deels grenzend aan de Groenmarkt, ervaar je meteen het bruisende stadscentrum en het gemak van wonen in het centrum. Alle voorzieningen binnen handbereik en de gezelligheid door de aanwezigheid van de vele winkels, restaurants, kroegen en terrassen.

De bouwwerkzaamheden van het appartementengebouw aan de Kromme Elleboog en Groenmarkt zijn in volle gang. De verwachting is dat deze werkzaamheden in oktober 2020 worden afgerond en dat de parkeergarage vanaf 1 november in gebruik wordt genomen. Naast deze werkzaamheden wordt straks het gebied rondom de appartementen autoluw en groener gemaakt.

GROENMARKT
Het beeld van de Groenmarkt gaat behoorlijk veranderen op verschillende punten. Het parkeerterrein maakt plaats voor een levendig, sfeervol groen plein. Zo wordt dit een plek waar evenementen, een markt of terrasjes kunnen komen. Daarnaast worden de huidige bomen verwijderd en komen er nieuwe bomen. Ook komen er meer planten, zitplekken en sfeervolle verlichting. Zo hebben de bewoners aan de Groenmarkt-zijde van Wonen aan het Hart straks uitzicht op een echt, stedelijk én groen plein.

KROMME ELLEBOOG
Ook de Kromme Elleboog wordt een stuk groener. Hier komen ook nieuwe bomen met meer groeiruimte. Daarnaast sluit de bestrating straks aan op de rest van de binnenstad en komt er een bloembak met zitplekken.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start bouw juli 2019
Start oplevering oktober 2020

Woningtypen

Van de 31 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hartje centrum, 31 huurappartementen Wonen in het Hart/ Kromme Elleboog

Van € 845 tot 895 /mnd